AcasăSPORTIata toate reactiile ale principalilor artizani din filmul horror "Olanda - Romania...

Iata toate reactiile ale principalilor artizani din filmul horror „Olanda – Romania 4-0”

In ciuda rezultatului usturator si al prestatiei lamentabile, Victor Piturca si elevii nu au parut foarte afectati, semn ca „tricolorii” oricum s-au dus cu coada intre picioare pe Amsterdam Arena.

Victor Piturca: „Jucatorii de la Steaua au fost obositi si nu s-au ridicat la cerintele mele. Avem un contract, nu este asa usor sa-mi dau demisia”.

Razvan Rat: „Era de asteptat sa pierdem. Era greu sa facem fata unei asemenea formatii”.

Robin van Persie, despre golul senzational marcat cu capul: „Asa am vrut sa dau. Cel putin asa am incercat. Daca nu incerci, nu-ti iese”.

Robin van Persie, despre faptul ca l-a depasit pe marele Johan Cruyff la numarul de goluri marcate: „Este o borna deosebita, dar importanta este victoria echipei. Iar acum, ca ne-am cam rezolvat calificarea la Mondiale, trebuie sa ne pregatim cum se cuvine pentru un nou turneu final”.

Rafael van der Vaart: „Intr-adevar, este o diferenta cam mare de scor, dar nu puteam sa ne dezamagim fanii. Au venit sa vada fotbal si le-am oferit fotbal”

Gigi Becali, patronul Stelei: „La 3-0 am plecat. Eu am venit aici sa castigam, nu sa vad cum ne dau astia cu terenul in cap”.

Laurentiu Reghecampf, antrenor Steaua: „Avem foarte multi jucatori talentati, insa ei trebuie sa fie lasati sa joace fotbal, nu sa se prezinte la meciuri cu capul in pamant”.

Sorin Cirtu: „Pantilimon este unul dintre principalii vinovati. A luat doua goluri din cauza lui. Se vede ca nu joaca la Manchester City”.

Ladislau Boloni: „Problema este ce vom face in continuare. Cred ca ar trebui sa continuam cu tinerii care ne dau cat de cat sperante. Va fi o munca foarte grea”

Dumitru Dragomir, presedintele LPF: „Nu mai am incredere in Piturca. Nu cred ca mai reprezinta o solutie pentru nationala”.

author avatar
Cristi Ionita
383 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger