AcasăSPORTIata acordul exclusiv semnat intre Superkombat, K1 si WAKO

Iata acordul exclusiv semnat intre Superkombat, K1 si WAKO

Cu ocazia turneului final Superkombat ce a avut loc sambata seara, la Sala Polivalenta din Bucuresti, Edi Irimia, organizatorul circuitului amintit, a semnat un contract de colaborare cu oficialii K1 si WAKO.

Daca intre Superkombat si K1, cele mai tari circuite de arte martiale la nivel global, exista deja un parteneriat, acum, cele doua firme beneficiaza si de sustinerea WAKO (Federatia International de Arte Martiale).

Cele trei foruri se vor sustine atat in plan economic si sportiv, cat si in plan logistic, conform acordului in noua puncte semnat la Bucuresti.

Contractul este semnat de Edi Irimia, presedintele Superkombat, de Ennio Falsoni, presedintele WAKO, si de omul de afaceri chinez Mike Kim, presedintele circuitului mondial K1.

Patru dintre finalistii K1 care se vor infrunta la New York, la inceputul lui 2013, pentru marele premiu de un milion de dolari, s-au aflat sambata seara la Bucuresti. Daca Zabit Samedov si Catalin Morosanu doar au acordat premii, Ismael Londt si Hesdy Gerges chiar au disputat meciuri. Surinamezul l-a batut pe Sebastian Ciobanu, insa a pierdut finala piramidei in fata ucraineanului Pavel Zhuravlev, in timp ce Gerges l-a macelarit intr-un super-fight pe americanul Carter Williams.

author avatar
Cristi Ionita
293 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger