AcasăSPORTIata 7 dintre secretele starului Lionel Messi

Iata 7 dintre secretele starului Lionel Messi

Este considerat cel mai bun fotbalist din lume si a rupt portile adverse in ultimii ani, iar acum, Lionel Messi a dezvaluit cateva dintre secretele sale pentru postul national de televiziune din Argentina.

1. A plans ultima data in iulie 2010, cand Argentina a fost invinsa de Germania, cu 0-4, in sferturile de finala ale Campionatului Mondial din Africa de Sud.

2. Cel mai bun prieten al sau este Sergio Aguero: „el este mai nebunatic, eu sunt mai calm. Tot timpul ma face sa rad”.

3. Nu-i place sa fie inlocuit, indiferent de rezultatul de pe tabela: „la un meci cu Valencia, cand aveam 4-0, Pep Guardiola m-a inlocuit, pentru a ma menaja, dar eu am devenit extrem de nervos si am avut o iesire care nu-si avea rostul”.

4. Vrea sa se intoarca si sa locuiasca in Rosario (Argentina), dar „deocamdata suntem bine aici, in Barcelona, si fiul meu, Thiago, va face scoala aici”.

5. Totul pentru tatal lui, Jorge. „Pentru tatal meu niciodata nu am jucat bine. Si cand eram copil, si marcam patru goluri pe meci, el gasea ceva sa ma critice. Asa am ajuns sa-mi doresc sa joc tot mai bine de la un meci la altul”.

6. „Tito este peste Jordi Roura”. Atacantul Barcelonei sustine ca „il respectam enorm pe Jordi Roura (n.r. – secundul de la Barcelona), pregateste fiecare meci pentru a-l castiga, dar absenta lui Tito Vilanova a contat enorm. Tito este foarte inteligent si stie fotbal ca nimeni altul”.

7. Nu suporta psihologii. „Nu am apelat vreodata la serviciile unui psiholog. Nu-mi place sa vorbesc despre problemele mele”.

Messi se afla in aceasta perioada in Argentina, unde pregateste, alaturi de coechipierii sai din nationala, meciurile cu Venezuela si Bolivia din preliminariile Campionatului Mondial din 2014.

In absenta Braziliei, calificata direct la turneul final, din postura de gazda a competitiei, Argentina domina destul de clar grupa sud-americana, Messi si ai lui inregistrand, pana acum, sase victorii, doua egaluri si o singura infrangere.

Era si greu sa fie altfel in conditiile in care Messi joaca in nationala Argentinei alaturi de Angel Di Maria, Gonzalo Higuain, Sergio Aguero, Ezequiel Lavezzi, Rodrigo Palacio, Javier Mascherano sau Ever Banega.

author avatar
Cristi Ionita
410 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger