AcasăSPORTIAR-ul Halep a bazait pe langa MiG-ul Sarapova

IAR-ul Halep a bazait pe langa MiG-ul Sarapova

La doar 1,68 metri, Simona Halep a luptat impotriva Mariei Sarapova (1,88 metri) ca David cu Goliat. Doar deznodamantul  a fost altul, rusoaica impunandu-se, ieri, in cea mai intensa finala de Madrid din ultimii 10 ani, dupa cum au descris-o specialistii.

Halep si Sarapova au oferit un tenis de calitate in finala de la Madrid

Turneul patronat de Ion Tiriac i-a priit Simonei Halep doar pana in finala. In fata Mariei Sarapova, poate cea mai charismatica jucatoare a lumii, romanca a lovit mingea ca o campioana, mai ales in primul set, pe care si l-a adjudecat la unu (6-1). Din fata televizoarelor, parea ca „bombardierul strategic” cu care ne ameninta Dmitry Rogozin, vicepremierul rus, este tinta in miscare pentru IAR-ul Halep. Ce pacat, insa, ca munitia Simonei s-a consumat in setul al doilea, pe care „Sugarpova” l-a castigat cu 6-2 in mai putin de jumatate de ceas. Decisivul a fost o continua cursa de urmarire (break rapid facut de Sarapova), dar doar atat. IAR-ul Halep nu a reusit decat sa bazaie pe langa MiG-ul Sarapova. A fost 1-6, 6-2, 6-3 pentru rusoaica, intr-un meci pe care jucatoarea din Constanta nu-l va uita prea curand.

Maria Sharapova

Cea de-a 11-a finala disputata in cariera i-a adus Simonei Halep un cec in valoare de 342.600 de euro si 650 de puncte WTA. Ramane pe 5 in clasamentul feminin, dar mult mai aproape de pozitia a 4-a, pe care o poate ocupa saptamana aceasta, daca face un turneu la fel de bun si la Roma.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
445 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger