AcasăSPORTIanis Hagi, testat pozitiv la Covid-19. S-a aflat cu o zi înaintea...

Ianis Hagi, testat pozitiv la Covid-19. S-a aflat cu o zi înaintea meciului cu Macedonia de Nord!

(sursa foto: facebook/Ianis Hagi)

O veste venită chiar în ajunul partidei pe care tricolorii antrenați de Mirel Rădoi o vor disputa contra selecționatei Macedoniei de Nord vizează rezultatul primit de unul dintre jucătorii din lotul României care au făcut deplasarea la Skopje.

Este vorba despre mijlocașul Ianis Hagi, ”decarul” naționalei. Despre care Federația Română de Fotbal (FRF) a confirmat că a primit rezultat pozitiv la testarea pentru COVID-19.

Din primele informații reiese că Hagi Jr. ar fi avut ușoare dureri de cap, înainte de a face un test rapid pentru COVID, care a avut rezultat pozitiv.

”Astăzi, în jurul prânzului, Ianis Hagi a acuzat ușoare dureri de cap în cantonamentul naționalei de la Skopje. A efectuat un test rapid sub coordonarea staff-ului medical al naționalei iar rezultatul este pozitiv. Tricolorul a intrat imediat în izolare. Până azi, cu ocazia acestei acțiuni a naționalei, Ianis efectuase 5 teste COVID, toate cu rezultat negativ”, anunță FRF.

Alți trei colegi testați, toți cu rezultate negative

Chiar dacă nu au prezentat simptome, Răzvan Marin, Alexandru Cicâldău și Dragoș Nedelcu, colegii de masă ai lui Ianis Hagi, au făcut și ei o testare rapidă. ”Rezultatul este negativ pentru toți trei. Cu toate acestea, cei trei nu vor putea participa la antrenamentul oficial din această seară, potrivit normelor din Macedonia de Nord fiind necesar într-o astfel de situație un rezultat negativ la o testare PCR. Astfel, ei au efectuat și o testare PCR, rezultatul urmând să sosească până la ora jocului”, anunță reprezentanții Federației.

Partida Macedonia de Nord – România, din preliminariile Cupei Mondiale 2022, se va disputa miercuri seară, de la ora 21.45. Celelalte două meciuri disputate de naționala antrenată de Rădoi în decursul acesti luni, cel cu Islanda, din 2 septembrie, și cel cu Liechtenstein, din 5 septembrie, de pe Arena Națională, au fost câștigate tricolori cu 2-0.

La finele lunii august, se aflase că secundul naționalei de fotbal, Nicolae Dică, a intrat în izolare și că va rata cele trei meciuri ale tricolorilor, contând din preliminariile CM 2022, după ce a fost depistat pozitiv la testul pentru Covid-19.

372 afisari

3 COMENTARII

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger