AcasăSPORTIanis Hagi, petrecere de cununie cu 400 de invitați, în ziua de...

Ianis Hagi, petrecere de cununie cu 400 de invitați, în ziua de Crăciun

Fiul „Regelui” Gică Hagi a avut parte de o petrecere de vis cu ocazia cununiei cu frumoasa Elena Tănase. Ianis Hagi și partenera sa s-au logodit cu aproximativ jumătate de an în urmă, în timpul unei vacanțe romantice la Paris, iar „masa și dansul” s-au ținut acum, în ziua de Crăciun.

Petrecerea a avut loc la unul dintre cele mai exclusiviste localuri din nordul Capitalei. Printre cei 400 de invitați, la petrecere și-au făcut apariția nume grele din fotbalul românesc – Gică Popescu, Gabi Balint, Victor Becali. Marea absență a serii a fost Simona Halep, apropiată a familiei Hagi, care nu și-a însoțit părinții la eveniment.

Surpriza a oferit-o Gigi Becali, care s-a răzgândit în legătură cu participarea sa la evenimente festive. El a declarat în trecut că nu mai suportă petrecerile: „Nu mai suport muzica deloc. La nunți, la botezuri, nu merg. De exemplu, m-a rugat Maria a lui Iordănescu să o cunun, că se mărită. I-am zis «Măi, tată, eu te cunun cu mare drag, la biserică. La distracție nu vin!»”.

Nu doar că s-a prezentat, ba chiar Gigi Becali a făcut un show de proporții pe muzica machedonească a formației Pindu. Patronul FCSB-ului a „arestat” un microfon și a cântat cot la cot cu soliștii, ca în vremurile bune.

Gică Hagi: „Ne dorim nepoți”

„E o seară minunată pentru noi. Ne dorim nepoţi, depinde de ei, noi suntem lângă ei şi trebuie să-i sprijinim”, a declarat Hagi la începutul petrecerii.

„Suntem fericiți, bucuroși, am ajuns în ziua de 25 decembrie, în ziua de Crăciun, să facem cununia civilă, este un moment unic pentru ambele familii. Le mulțumim și lor că ne-au susținut din prima zi!”, a precizat Ianis.

Cât a costat rochia purtată de Elena Tănase

Soția lui Ianis Hagi a optat pentru o rochie lungă, mulată pe corp, care a costat nici mai mult nici mai putin de 8.000 de euro.

Socrul lui Ianis Hagi, Dimciu Palavoti Tănase, este un prosper om de afaceri, cu investiții puternice în domenii precum agricultură și construcții. În comunitatea aromână din Dobrogea, tatăl Elenei Tănase este considerat drept unul dintre cei mai bogați afaceriști.

author avatar
Mihail Ioan
425 afisari

4 COMENTARII

  1. 25 decembrie este despre Nasterea lui Hristos, despre mers la Sf Liturghie si despre familie reunita in jurul subiectului principal al acestei zile: NAȘTEREA lui Hristos.

    Nu despre chermeze si petreceri. E timp in restul anului ptr asa ceva, păgânilor !

  2. Soacra mica e periculoasa rau de tot. Iar Ianis din pacate este mai gramada decat tac-so.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger