AcasăSPORTIanis Hagi a debutat intr-un meci international

Ianis Hagi a debutat intr-un meci international

Ianis Hagi a fost trimis pe teren in minutul 74 al meciului de la Atena

Fiul celui mai mare fotbalist roman din istorie si-a facut debutul in Europa intr-un meci de seniori, amicalul Panathinaikos – Viitorul, disputat la Atena.

Ianis Hagi a fost trimis pe teren in minutul 74 al meciului de la Atena

Purtand numarul 20 pe tricou, Ianis a intrat in teren in minutul 74 , pe spate avand inscriptionat numele Hagi jr. Cateva pase l-au acomodat repede cu ritmul de joc, insa, in afara unor tentative esuate de dribling, perla gruparii constantene nu a avut ocazia sa se remarce in mod special. „I-am bagat pe acesti copii mai mult ca sa-si dea sema ce inseamna sa joci la echipa mare. Poate ca nu au dat randamentul scontat, dar cel putin au tras concluzia ca mai au de muncit pentru a-si arata adevarata valoare. Ce au facut ei pana acum la juniori nu se compara cu ce inseamna echipa mare”, a declarat la finalul partidei antrenorul Viitorului, Bogdan Arges Vintila.

Panathinaikos – Viitorul s-a disputat pe stadionul „Apostolos Nikolaidis” cu 5000 de spectatori in tribune. Inainte de startul jocului, gazdele l-au premiat pe Gica Hagi, prezentat drept „Maradona din Carpati”, pentru intreaga cariera.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
144 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger