AcasăRecomandariIanis Hagi a ales Fiorentina

Ianis Hagi a ales Fiorentina

Nebagat in seama de asa-zisii specialisti de la FRF, Ianis Hagi este foarte aproape sa „evadeze” din fotbalul romanesc. Italienii de la Gazzetta dello Sport scriu ca s-a inteles cu AC Fiorentina, iar anuntul oficial al transferului va fi facut in cursul acestei saptamani.

Ianis Hagi este cel mai talentat pusti al generatiei sale

Convocat la lotul Under 17 doar ca sa fie umilit de selectionerul Bogdan Arges Vintila si de directorul loturilor de juniori, un no-name in al carui buletin scrie Zoltan Kovacs, fiul unuia dintre cei mai mari mijlocasi din istoria fotbalului are sansa sa intoarca spatele acestor specimene. Prestigioasa publicatie Gazzetta dell Sport a anuntat, ieri dimineata, ca Ianis Hagi a preferat sa semneze cu Fiorentina in pofida interesului manifestat si de FC Barcelona! Informatia a fost completata de Tuttomercato, care a aflat ca „Regele” deja este in Italia pentru finalizarea afacerii cu gruparea „viola”.
„Ianis poate juca pe dreapta, pe stanga, in spatele atacantului si chiar varf impins. E serios si determinat, deci se va adapta fara probleme in «Il Calcio»”, este descrierea facuta lui Hagi jr. Cel mai probabil, juniorul constantean va evolua in campionatul „primavera”, rezervat echipelor de tineret ale cluburilor din Serie A.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
395 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger