AcasăSPORTI se ia ușor-ușor lui Șucu de „farmecul vieții” ?

I se ia ușor-ușor lui Șucu de „farmecul vieții” ?

Abia acum află milionarul Dan Șucu ce înseamnă fotbalul. Mobila e aceeași mereu, însă, în fotbal, azi bați 4-0 pe FCSB, mâine te aruncă în aer Craiova și CFR.

Rapidul este genul de afacere cu care Șucu nu este obișnuit. Întrebarea este cât de repede se poate sătura un corporatist de asemenea bussiness exasperant?

După ce au fost zburați din cursa pentru titlu de Universitatea Craiova, care a întors meciul de la 0-1 la 2-1, în inferioritate numerică, Rapidul a rămas să țintească la locul 2.

Cum un necaz nu vine niciodată singur, în duelul cu CFR Cluj, de sâmbătă, 6 aprilie, giuleștenii au fost umiliți pe teren prorpiu. Scorul a fost 4-1 pentru Cluj, iar Rapidul este acum pe locul 4, continuând șirul neîntrerupt de înfrângeri de la începutul playoff-ului.

Deși Dan Șucu ne-a convins deja că este un manager cerebral și răbdător, e clar că după toate cele întâmplate, Cristiano Bergodi este foarte probabil să fie demis.

Întrebat de reporteri despre această chestiune a demiterii antrenorului, Șucu a spus chiar după meci că “nu vorbește la cald”. În regulă, poate nu îl va da afară până la finalul sezonului, dar mai mult ca sigur de la vară, Rapidul își va căuta un nou tehnician.

Atunci vor începe telenovelele. Marius Șumudică s-a declarat întotdeauna rapidist convins și astfel i-a cucerit pe mulți dintre fanii echipei. Șumi este dorit de suporterii Rapidului să preia echipa, iar coincidența face ca românul să fie liber de contract în această perioadă.

S-au auzit zvonuri cum că Dan Petrescu ar fi și el o variantă pentru giuleșteni, acum că a fost dat afară de la Jeonbuk.

Ce va alege Șucu?

Dacă se va lăsa influențat de presiunea galeriei, cu siguranță va merge pe varianta Șumudică. Dacă, însă, va opta pentru Dan Petrescu, va începe show-ul cu Nelu Varga, care îl vrea înapoi pe „bursuc” la CFR, după ce Mutu a demisionat.

Situația lui Daniel Niculae

În interviul scurt pe care l-a oferit după meci, acționarul majoritar al Rapidului a dat de înțeles că vor urma schimbări la club. S-a plâns că nu are o mână de fier în conducere și că are nevoie de cineva ferm care să tranșeze problemele la Rapid. „Sunt prea mulți băieți de treabă și prea puțină fermitate. Avem de lucru”, a spus el. S-o fi referit oare și la președintele clubului, Daniel Niculae?

În cazul în care Șucu nu este mulțumit de el, ar putea găsi foarte ușor înlocuitor. Este vorba despre o altă legendă a Rapidului, fostul portar Dani Coman, care a spus că nu ar refuza o asemenea ofertă.

Ar fi cel mai negru scenariu pentru Niculae. N-a luat nici titlul, probabil nu mai pupă nici locul 2, l-a luat și DIICOT-ul în dosarul aberant cu torțele și după toate astea să-l mai dea și afară.

S-a găsit atacant pentru Euro?

Daniel Bîrligea a făcut senzație contra Rapidului. Atacantul celor de la CFR a reușit hat-trick-ul și, astfel, ar putea fi luat în vizor de Edi Iordănescu, care are nevoie de o sclipire în atacul naționalei.

author avatar
Mihail Ioan
1.595 afisari

1 COMENTARIU

  1. Bîrligea a dat 3 goluri Rapidului, dar să nu uităm că Rapidulețul are o apărare de rahat, în frunte cu Săpunaru, care este cel mai lent fundaș din superligă. Cu o apărare bună s-a văzut foarte clar că Bîrligea nu se descurcă.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger