AcasăSPORTI-au taiat piciorul lui Wayne Rooney

I-au taiat piciorul lui Wayne Rooney

Rooney este bandajat pe teren

Startul noului sezon din Premier League nu este deloc fericit pentru Wayne Rooney. Atacantul lui Manchester United s-a ales cu o taietura urata in finalul meciului cu Fulham, de sambata, castigat de „diavoli” cu 3-2. Presa engleza anunta ca Wayne va sta departe de gazon minimum o luna.

Atacantul lui United, inmarmurit de durere dupa contactul cu crampoanele lui Rodallega

In prelungirile partidei de pe „Old Trafford”, la o lovitura libera, Rooney a iesit din zid, pentru a bloca sutul lui Rodallega, insa, din dinamica fazei, columbianul l-a agatat cu crampoanele si i-a provocat o accidentare urata pe pulpa.

Rooney este bandajat pe teren

Transportat de urgenta la spital, atacantul „diavolilor” i-a speriat chiar si pe doctori, acestia solicitandu-i lui Rooney, dupa ce l-au cusut, sa ramana internat o noapte pentru supraveghere.

Rana suferita de fotbalist

The Sun scrie ca fotbalistul va avea nevoie de o luna de pauza, el iesind, astfel, din carti pentru dubla pe care Anglia o va sustine la inceputul lunii septembrie, cu Moldova si Ucraina, in preliminariile Mondialului din 2014. Managerul lui Manchester United, Alex Ferguson, este increzator ca Rooney va reveni mai rapid, mai ales ca pentru trupa de pe „Old Trafford” urmeaza o perioada dificila, derbyul cu FC Liverpool, plus debutul in grupele UCL.

author avatar
Cristi Ionita
906 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger