AcasăSPORTI-a scos din Cupa, iar acum fac Astra campioana!

I-a scos din Cupa, iar acum fac Astra campioana!

Echipa lui Rednic poate ingropa Steaua in acest an

Ce poate fi mai rau decat sa ai parte de un sezon ratat? Nimic mai simplu: Dinamo sa dea o mana de ajutor la acest sezon ratat! Pentru Steaua, 2016 pare un an negru.

Echipa lui Rednic poate ingropa Steaua in acest an

Astra nici n-a bagat in seama Targu Muresul in goana ei spre primul titlu de campioana din istorie. A fost 4-1 pentru trupa lui Marius Sumudica, un rezultat care zdrobeste si ultima farama de speranta din tabara stelista.
Trecem peste reactiile de frustrare ale fecesebistilor si ne oprim la invingatori. Firesc, exuberanta, detasare si planuri de viitor. Gandurile liderilor zboara spre urmatoarea partida. La Giurgiu, in a doua zi de Paste, soseste Dinamo, chiar rivala de moarte si cosmarul din acest an al Stelei. „Caini” i-au scos pe dusmani din Cupa (semifinale), iar luni, daca nu inving, vor face din Astra noua campioana a Romaniei. Si chiar asa, ce motivatie sa mai fie in Stefan cel Mare cand FRF s-a grabit sa le taie, dinamovistilor, elanul de Liga Europa?!
„Am venit, am impuscat si am plecat. ASA a fost o echipa debusolata, dar asta nu ne scade meritele. Sunt extrem de multumit ca am prins varful de forma pe final de sezon. Ne mai trebuie un punct si sper sa-l luam cu Dinamo, acasa. Vreau sa castig titlul pe teren propriu, in fata propriilor suporteri”, a declarat Marius Sumudica la finalul intalnirii ASA – Astra.

Astra, doua tururi in preliminariile UCL

De pe primul loc in Romania, Astra va merge direct in turul trei preliminar al Ligii Campionilor, pe culoarul echipelor care s-au impus in competitia interna. Totusi, trupa antrenata de Sumudica are sanse minime sa fie cap de serie la tragerea la sorti. Ca sa intre in grupe, giurgiuvenii trebuie sa treaca de turul 3 si de faza play-off-ului. Astra are un coeficient de 11.076, mai slab decat al contracandidatelor din Grecia (Olympiakos Pireu) si Cehia (Viktoria Plzen), ca sa dam doar doua exemple.
Sperantele Astrei se leaga de turul 2, acolo unde sapte dintre cele 14 echipe care au coeficient mai bun trebuie sa piarda.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
79 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger