AcasăSPORTI-a încheiat cariera lui Klitschko, iar acum locuiește cu mama lui

I-a încheiat cariera lui Klitschko, iar acum locuiește cu mama lui

Anthony Joshua, unul dintre cei mai faimoși boxeri ai momentului,  dezvăluie de ce încă locuiește cu mama sa, deși a ajuns la vârsta de 34 de ani.

Având peste 15 milioane de lire sterline avere și numeroase lupte glorioase, Joshua rămâne „puiul” mamei, alături de care locuiește într-un apartament cu 3 camere, scrie Daily Mail. Recent, el a dezvăluit că nu vede niciun motiv pentru care s-ar desprinde de mama sa. Ba, mai mult, și-a avertizat admiratoarele că viitoarea „norocoasă” se va mărita nu doar cu starul Anthony Joshua, dar și cu familia sa!

Să fie acesta motivul pentru care prezentatoarea Laura Woods, pe care Joshua a numit-o „partenera visurilor sale”, se întâlnește cu alt bărbat? Posibil, scrie sursa citată, căci după un interviu pigmentat cu mai multe replici picante, pare-se că nimic nu s-a concretizat între ei… Frumoasa Woods se întâlnește la momentul actual cu Adam Collard, fostul star de la Love Island, scrie Daily Mail.

Altfel, să notăm că românul Mihai Nistor este printre puținii pugiliști care se pot lăuda că l-au snopit în bătaie pe AJ. În 2011, Nistor l-a învins prin KO pe Joshua, în repriza a treia, la Campionatele Europene din Turcia.

După aceasta luptă, însă, carierele celor doi au luat o turnură total diferită. Iar Anthony Joshua a ajuns să fie cel care i-a încheiat cariera marelui Klitschko.

1.047 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Nu rata să citești

Ultimele știri

Peste 120 de blocuri din Capitală, fără apă caldă și căldură din cauza unei avarii. Anunțul Termoenergetica

O veste cum nu se poate mai proastă, la început de săptămână, pentru locuitorii a peste 120 de blocuri din Capitală. Deși afară e...

Chiar şi ministrul Agriculturii recunoaşte că România e groapă de gunoi: „Intră lactate care n-au văzut laptele”. Inutil, tot nu face nimic

Afirmaţie şocantă de la ministrul Agriculturii, Florin Barbu. A spus că, în România, intră produse din lapte care nu sunt produse, de fapt, din...