AcasăSPORTHuliganul lui Ajax, suspendat 30 de ani

Huliganul lui Ajax, suspendat 30 de ani

Huliganul care a patruns pe teren la meciul Ajax – Alkmaar din Cupa Olandei, pentru a-l lovi pe portarul oaspetilor, a fost suspendat pentru 30 de ani.

Tanarul de 19 ani era sub influenta bauturilor alcoolice si si-a anuntat intentia de a intrerupe meciul pe un site de socializare, cu ore inainte de disputarea partidei.

Huliganul a sarit sa-l bata pe Esteban Alvarado, portarul lui Alkmaar, dar acesta, cu un fizic impresionant si crescut in mahalalele rau famate din Costa Rica, a reusit sa-l puna rapid la pamant pe intrus.

Initial, conducerea clubului Ajax Amsterdam a anuntat ca huliganul va fi suspendat pe viata, mai ales ca era recidivist, insa in cele din urma s-a decis ca huliganul sa fie suspendat pe 30 de ani, astfel ca el va mai putea reveni pe stadion abia la 49 de ani.

Meciul dintre Ajax si Alkmaar s-a intrerupt in minutul 37, la 1-0 pentru Ajax. Centralul a decis sa-l elimine pe portarul oaspetilor, dupa ce acesta l-a lovit pe huligan, iar jucatorii lui Alkmaar, nemultumiti de decizia arbitrului, au parasit terenul.

author avatar
Cristi Ionita
101 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger