AcasăSPORTHuliganul, arestat pentru 29 de zile

Huliganul, arestat pentru 29 de zile

Atacatorul Dragos Stefan Enache a fost arestat ieri pentru 29 de zile. El va fi judecat pentru savarsirea unui cumul de infractiuni: lovire, ultraj contra bunelor moravuri si port ilegal de arma in incinta unei arene sportive.

Dragos Enache pregateste momentul intrarii pe teren

Huliganul din Ploiesti care l-a lovit pe fotbalistul George  Galamaz in timpul meciului Petrolul – Steaua este recunoscut ca un tip fara niciun Dumnezeu printre fanii „gazarilor”. Dragos Stefan Enache apartine unei factiuni dure, recunoscute ca se „trateaza” cu substante stupefiante, denumita semnificativ „Drogatii”. Infractorul locuieste in cartierul Bariera Bucuresti din Ploiesti, are 25 de ani si este somer. Examenul toxicologic a relevat ca, in momentul atacului, se afla sub inflenta bauturilor alcoolice (0,29 la mie), dar si a drogurilor (amfetamina sulfat). Amfetamina sulfat sau „speed-ul” da celor care o folosesc extra energie pentru 4-6 ore, mareste viteza inimii, accelereaza respiratia si dilata pupilele, iar consumatorii se simt plini de energie si increzatori. Ziarul „Observatorul de Prahova” a publicat, ieri, doua poze cu atacatorul lui Galamaz inaintea patrunderii pe teren.

Pagini de Facebook pro si contra

Martinovici incearca sa-l opreasca pe huliganul Dragos Enache

Imediat dupa incidentele de la Ploiesti au aparut pagini pe reteaua de socializare Facebook care sustin sau dezaproba gestul huliganului prahovean. Una dintre ele se intituleaza “Enache Dragos Stefan liber” si a adunat peste 4.000 de like-uri, iar cealata “La puscarie cu Enache Dragos Stefan ”, aproximativ 100 de like-uri.

author avatar
Sebastian Stan
616 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger