AcasăRecomandariHrebenciuc este seful Stelei in Georgia

Hrebenciuc este seful Stelei in Georgia

Ca sa preintampine orice derapaj din partea managerului Mihai Stoica, influentul membru PSD si-a facut timp sa mearga cu echipa in deplasarea din turul trei preliminar al Ligii Campionilor.

Viorel Hrebenciuc este conducatorul "de facto" al Stelei
Mihai Stoica, un simplu executant de ordine in Ghencea

Steaua Bucuresti joaca in aceasta seara (ora 19.00/in direct pe DigiSport 1) mansa intai a turului trei preliminar din Liga Campionilor impotriva formatiei Dinamo Tbilisi. Mai mult decat de valoarea adversarului, sefii „ros-albastrilor” se tem de …Mihai Stoica, imprevizibilul manager cu apucaturi de „ultras”. Tocmai ca sa evite un nou scandal de proportii, delegatia „militara” il are general pe Viorel Hrebenciuc. Ieri dimineata, in charterul care a transportat familia stelista la Tbilisi s-a urcat si deputatul PSD, spre disperarea lui MM, readus la statutul de simplu executant al ordinelor conducerii.

Implicarea lui Hrebenciuc la Steaua este totala, mai ales dupa retinerea „razboinicului” Gigi Becali. In urma cu o luna de zile, campioana Romaniei a primit o finantare de un milion de euro din partea PSD-istului, bani pe care clubul i-a folosit pentru achitarea restantelor financiare catre jucatori.

Antrenament deschis presei

La ordinul lui Hrebenciuc, FC Steaua a organizat, aseara, prima conferinta de presa a antrenorului Laurentiu Reghecampf in actuala campanie de Liga Campionilor. Mai mult, jurnalistii au avut acces la ultimele 15 minute ale antrenamentului oficial. Dupa cum se stie, Steaua este anchetata de Comisia de Disciplina a UEFA pentru o serie de incidente petrecute la Skopje in preziua returului cu Vardar, cand managerul Mihai Stoica a agresat trimisii trustului Pro in Macedonia.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
554 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger