AcasăSPORTHoria Tecău se iubeşte cu un model brazilian

Horia Tecău se iubeşte cu un model brazilian

Iată că nu numai Simona Halep are o relaţie nouă, în timp ce constanţeanca a fost văzută în tandreţuri cu milionarul Toni Iuruc, tenismenul trăieşte o poveste de dragoste cu fotomodelul Natalia Borges.

După ce a revenit de la Wimbledon, unde a jucat la dublu în sferturi de finală alături de olandezul Jean –Julien Roger, Tecău (34 de ani) şi-a petrecut timpul alături de iubita lui la Sibiu şi s-au afişat pentru prima oară pe reţele de socializare. Natalia Borges face ravagii pe Instagram, e urmărită de peste 80.000 de persoane, mai ales când pozează în costum de baie. Frumoasa braziliancă  a pozat in 2016 si 2017 in revista americana Sports Illustrated si a lucrat cu branduri celebre in toata lumea. Modellingul nu este singurul atu al blondei de 33 de ani, a jucat şi în câteva filme de succes şi are  peste două milioane de euro în conturi. Natalia a fost logodită cu omul de afaceri Michael Satsky, cunoscut patron de hoteluri şi cluburi.

Ce mai dublu mixt

Horia Tecău a fost discret cu legăturile sale, singura mediatizată a fost cea cu Andreea Raicu, însă şi după despărţire cei doi au rămas în relaţii bune. Jucătorul are trei trofee de Grand Slam, două la dublu masculin ( Wimbledon, 2015 şi US Open, 2017) şi unul la dublu mixt, la Australian Open 2012.

author avatar
Andrei Coman
359 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger