AcasăSPORTHoria Tecau rescrie istoria tenisului la Bucuresti

Horia Tecau rescrie istoria tenisului la Bucuresti

Tenismanul Horia Tecau a obtinut o victorie istorica, duminica dupa-amiaza, in finala de dublu a turneului BRD Nastase Tiriac Trophy Bucuresti 2014.

 

Tecau si olandezul Jean Julien Rojer si-au adjudecat trofeul pus in joc, dupa ce s-au impus, cu 6-4, 6-4, in finala disputata impotriva perechii poloneze Mariusz Fyrstenberg – Marcin Matkowski. Confruntarea a fost echilibrata doar in prima parte a primului set, presiunea fanilor spunandu-si apoi cuvantul.

Este a treia oara la rand cand Horia Tecau se impune in finala turneului de dublu de la Bucuresti, iar victoria romanului este una istorica pentru ca Horia s-a impus avand de fiecare data un alt coechipier.

In 2012 a castigat turneul alaturi de suedezul Robert Lindstedt, iar anul trecut s-a impus avandu-l coechipier pe bielorusul Max Mirnyi.

Iar relatia dintre Tecau si Rojer pare sa stea sub zodia cifrei 3, turneul de la Bucuresti fiind al treilea castigat de cei doi in acest an. Tecau si Rojer s-au mai impus la Zagreb si Casablanca, iar specialistii sustin ca cei doi au sanse sa dea lovitura la unul dintre turneele de Grand Slam ramase de disputat in acest an.

sursa foto: Facebook

author avatar
Cristi Ionita
98 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger