AcasăSPORTHorațiu Moldovan, titular la Atletico Madrid. Pe Facebook!

Horațiu Moldovan, titular la Atletico Madrid. Pe Facebook!

Chiar dacă nu a pășit până acum pe teren pentru Atletico Madrid, Horațiu Moldovan, în vârstă de 26 de ani, este vedetă pe rețelele de socializare ale spaniolilor.

În ultima săptămână, clubul din Madrid l-a folosit pe portarul român pentru a apăra numărul de urmăritori de pe tiktok. De poarta lui Atletico se ocupă în continuare Oblak.

Moldovan a apărut în două clipuri pe TikTok, în ultima săptămână, spre încântarea fanilor, în special a românilor, care s-au bucurat de singura oportunitate de a-l revedea.

Înainte de meciul cu Inter Milano, pe contul de TikTok al lui Atletico a fost postat un videoclip în care portarul se amuză pe seama glumelor colegilor săi despre Antoine Griezmann.

Acest filmuleț a devenit viral, adunând 3,5 milioane de vizualizări, 440.000 de aprecieri și aproape 1000 de comentarii. Majoritatea reacțiilor au venit din partea românilor, care nu conștientizează cât de grav este că titularul naționalei nu va avea niciun minut pe gazon, la începerea Europeanului din această vară.

Victor Pițurcă a comentat această situație, exprimând îngrijorare cu privire la șansele lui Moldovan pentru Euro 2024:

„La Moldovan e chiar mai delicată și, după părerea mea, dacă el nu va juca deloc, ar fi chiar imposibil să mai fie chemat la lot. Eu așa cred, dacă va continua să fie eterna rezervă a lui Oblak.

Pentru că e clar, cât timp portarul titular al lui Atletico e valid, nu poate să-i ia locul. Iar postul de portar este foarte dificil și important.”

Nu doar portarul lui Edi Iordănescu este mai mult pe hârtie. Nici celelalte vedete ale naționalei nu stau prea bine la numărul de minute jucate. Fenomenul Drăgușin este ținut și el pe banca celor de la Tottenham, chiar dacă a fost dorit cu disperare de englezi.

Pe de altă parte, Ianis Hagi, omul care a calificat România la Euro, cu golul său împotriva Israelului, se zbate la rândul lui să calce gazonul în zi de meci, la Alaves, dar nu pare să se regăsească în Spania.

Ulterior, Atletico Madrid a mai postat un clip inedit: o imagine cu Horațiu Moldovan însoțită de o melodie interpretată de Tzancă Uraganu. Și acest clip a devenit viral: 2,8 milioane de vizualizări, 200.000 de like-uri și peste 3000 de comentarii.

Să fi fost acesta planul madrilenilor, încă de la început? Este greu de crezut, totuși, că ar fi plătit 800.000 de euro pentru o mascotă la club.

author avatar
Mihail Ioan
12.088 afisari

2 COMENTARII

  1. Noi avem fotbalisti care joaca doar pe facebook, aia care joaca, restul freaca bancile de rezerve ca printisorul Hagi.

  2. Ar trebui ca Romania, la toate transferurile sa solicite o taxa de frecat banca de rezerve. Adica daca titularul nationalei nu joaca, imi platesti mai nene o taxa de sabotaj a echipei nationale. sa vezi atunci efervescenta si jocuri care mai de care. Toti impiedicatii fotbalului romanesc ar juca fie ca stiu fie ca habar nau, cum de altfel si este.

Comments are closed.

Zenville