AcasăSPORTHolyfield vine dupa Bute la Bucuresti

Holyfield vine dupa Bute la Bucuresti

Rudel Obreja le-a trimis invitatii celor doi fosti mari campioni la categoria grea. Pe lista VP-urilor s-a aflat si Mike Tyson, insa acesta a refuzat sa vina in Romania.

Evander Holyfield este poreclit astfel dupa ce Mike Tyson l-a muscat de urechea dreapta intr-o lupta din 1997

Gala „Campion pentru Romania” isi respecta statutul de cel mai important eveniment sportiv al anului 2011. Organizatorii marelui eveniment de la Romexpo vor sa dea marea lovitura prin atragerea unor VIP-uri precum Evander Holyfield si Lennox Lewis, doi fosti „undisputed champions” la categoria grea. Presedintele FRB, Rudel Obreja, afirma ca s-au purtat tratative si cu Mike Tyson, dar acesta i-a transmis ca nu poate onora invitatia: „Intr-adevar, negociem aducerea lui Lennox Lewis si a lui Evander Holyfield la Bucuresti. Am mai dorit sa-l avem la gala si pe Mike Tyson, dar «Iron Mike» nu poate veni. Nu doresc sa lansez fumigene, astfel incat o sa anunt cine va veni doar dupa ce vom semna contractul”.

Porecla i-a fost atribuita lui Lennox Lewis pentru cele 41 de victorii din 44 de meciuri

Lupta dintre Lucian Bute si francezul Jean Paul Mendy, challenger-ul obligatoriu la titlul mondial IBF, il va avea „ringannouncer” pe Michael Buffer, americanul devenit celebru pentru replica „let’s get ready to rumble!”.

VIP-urile dambovitene iau cu asalt Romexpo

Biletele VIP la gala nu mai sunt disponibile, fosti mari sportivi, politicieni si vedete din lumea show-biz-ului anuntandu-si prezenta la evenimentul din 9 iulie. Printre cei care au platit 600 de lei pentru un tichet se numara Ion Tiriac, Ilie Balaci, Victor Piturca, Gheorghe Hagi, Dumitru Dragomir, Gigi, Giovanni si Victor Becali sau George Copos. Desi nu a confirmat oficial prezenta, surse din cadrul Palatului Cotroceni sustin ca presedintele Traian Basescu va fi prezent si el la meci.

De asemenea, Emil Boc, Victor Ponta si Crin Antonescu vor sa-l sustina pe Bute. Au mai confirmat prezenta Elena Udrea si ministrul Apararii, Gabriel Oprea. Din lumea show-biz-ului, pana acum au achizitionat bilete Pepe si Catalin Botezatu.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
364 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger