AcasăSPORTHollywood-ul s-a mutat la US Open

Hollywood-ul s-a mutat la US Open

Ben Stiller (stanga) si Owen Wilson apar mai mereu impreuna

Editia a 132-a a US Open, ultimul turneu de Grand Slam al anului, a debutat aseara cu cateva meciuri de foc, dar si cu o atmosfera deosebita in tribune.

Alec Baldwin este prezent mai mereu la meciurile de la US Open

In ciuda faptului ca turneul se afla abia la debut, mai multi actori ultra-cunoscuti de la Hollywood au luat cu asalt tribunele de la Flushing Meadows. Alec Baldwin („Pearl Harbor”, „The Coller”), un obisnuit al turneului, a venit pentru a-i face galerie bunului sau prieten Mardy Fish, cei doi fiind vecini in Beverly Hills.

Actorul Stanley Tucci, obligat sa mearga la US Open de copiii sai

Stanley Tucci (nominalizat la Oscar pentru „The Lovely Bones”) a ajuns in tribunele de la Flushing Meadows mai degraba din cauza copiilor sai, mari sustinatori ai britanicului Andy Murray.

Ben Stiller (stanga) si Owen Wilson apar mai mereu impreuna

Nu in ultimul rand, Ben Stiller si Owen Wilson au asistat si ei la primele meciuri de la US Open, cei doi avand de filmat un promo in Centrul National de Tenis „Billie Jean King”.

Organizatorii doneaza 10 dolari pentru fiecare as

Ca in fiecare din ultimii ani, organizatorii de la US Open iau serios in calcul impactul social al turneului. Astfel, ei s-au hotarat ca, pentru fiecare serviciu as inregistrat in cadrul turneeelor de simplu masculin si feminin si dublu feminin, masculin si mixt, sa doneze cate 10 dolari unui spital din cartierul Queens.

Conform statisticilor oficiale, la editia precedenta s-au inregistrat aproximativ 20 de asi pe meci, ceea ce ar insemna un total de 8.220 de asi. Daca se pastreaza aceasta medie, organizatorii vor dona peste 80.000 de dolari spitalului din Queens.

author avatar
Cristi Ionita
180 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger