AcasăSPORTHoeness a luat 3 ani si jumatate in doar patru zile!

Hoeness a luat 3 ani si jumatate in doar patru zile!

Presedintele clubului Bayern Munchen, Uli Hoeness, a fost condamnat, ieri, la trei ani si jumatate de inchisoare cu executare pentru frauda fiscala de peste 27 de milioane de euro.

Nici macar prietenia cu Angela Merkel nu l-a scapat pe Uli Hoeness de inchisoare

„Domnul Hoeness este condamnat la trei ani si sase luni de inchisoare cu executare pentru sapte cazuri grave de frauda fiscala”, a anuntat judecatorul de la tribunalul din Munchen, in a patra zi a procesului. Parchetul din Munchen ceruse o pedeapsa de cinci ani si jumatate de inchisoare cu executare. Avocatul lui Hoeness a sustinut in pledoaria finala ca acesta s-a autodenuntat si ar trebui sa nu primeasca o pedeapsa cu executare.
Acest caz a aparut anul trecut, cand presa germana a scris ca Hoeness a ascuns importante sume de bani in Elvetia (au fost descoperite 27 de milioane de euro!). El s-a autodenuntat fiscului german, dar judecatorul are dubii cu privire la sinceritatea si exhaustivitatea confesiunii sale. Uli Hoeness, in varsta de 61 de ani, a fost pus sub acuzare pentru evaziune fiscala in data de 30 iulie 2013.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
167 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger