AcasăSPORTHizo, lucrat de vedetele Wesley si Adailton

Hizo, lucrat de vedetele Wesley si Adailton

Hizo nu a rezistat nici doi ani pe banca Vasluiului

Finantatorul Adrian Porumboiu a hotarat sa-l dea afara cu o saptamana inainte ca sibianul sa implineasca 65 de ani.

Hizo nu a rezistat nici doi ani pe banca Vasluiului

Asa zisa greva a fotbalistilor de la FC Vaslui n-a fost altceva decat o perdea de fum care trebuia sa acopere adevaratele probleme de la echipa. In realitate, starea de spirit in lotul vicecampioanei este una exploziva, vedetele Wesley si Adailton fiind liderii revoltei impotriva antrenorului Viorel Hizo.

Din cate sustin surse apropiate de formatia „galben-verzilor”, brazilienii erau total nemultumiti de metodele de pregatire ale tehnicianului, cei doi plangandu-se in dese randuri patronului Adrian Porumboiu despre modul in care decurg sedintele de antrenament la FC Vaslui. Cu toate ca le-a facut pe plac sud-americanilor, anuland cantonamentul de la munte dupa doar cateva zile de alergat pe pante, Hizo tot n-a putut sa intre in gratiile celor doi „frati”. Strainii din lot si-au impus punctul de vedere in fata patronului, astfel ca „Dulaul” s-a trezit pus in lesa cu doar o saptamana inainte sa implineasca varsta de 65 de ani.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
166 afisari

1 COMENTARIU

  1. Habar nu aveti de nimic .Va dati cu parerea jurnalisti de doi bani.
    Jucatorii respectivi au plans cand a plecat Hizo.Informati-va jegurilor sau va e frica ca nu mai primiti bani de la cluburi daca spuneti adevarul.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger