AcasăSPORTHizo a plecat de la FC Brasov dupa doar o zi: l-a...

Hizo a plecat de la FC Brasov dupa doar o zi: l-a gasit pe fostul antrenor la antrenament!

Lui Hizo s-a ingrozit de haosul de la FC Brasov

Antrenorul Ionut Badea n-a acceptat propunerea de reziliere a contractului, iar ieri s-a prezentat la antrenamentul „stegarilor”, spre stupefactia lui Viorel Hizo. Nervos, tehnicianul in varsta de 65 de ani si-a luat bagajele si a plecat la Sibiu.

Lui Hizo s-a ingrozit de haosul de la FC Brasov

Dimineata de pomina la Brasov, ieri, cu doi antrenori veniti sa pregateasca echipa. Viorel Hizo s-a crezut „principal”, dupa ce luni seara a semnat contractul si a fost prezentat oficial intr-o conferinta de presa chiar de patronul Ioan Neculae, doar ca Ionut Badea nu s-a considerat demis, iar ceea ce a urmat numai sub Tampa se putea intampla. Nervos ca pe terenul de antrenament a dat nas in nas cu Ionut Badea, echipat in trening si cu fluierul in gura, gata sa inceapa sedinta cu jucatorii, „Dulaul” Hizo s-a urcat val-vartej in masina si a plecat spre casa, la Sibiu.

Neculaie: „Asta e, ce naiba sa facem?!”

Situatia l-a luat prin surprindere pe Ioan Neculaie, omul de afaceri recunoscand ca nu se astepta la un astfel de gest din partea lui Ionut Badea: „E vorba de incapatanarea lui. Asta e, ce naiba sa facem?! Badea e «principal», Hizo, asta, a plecat si o sa vedem ce se intampla. A fost o situatie delicata, in sensul ca s-au dus amandoi la antrenament, iar Hizo s-a suparat si a plecat”. La randul lui, tehnicianul in varsta de 37 de ani a declarat ca mai are un singur dor: „Sa fiu platit la zi plus patru salarii compensatorii si abia apoi pot pleca!”.

In 2010, Materazzi a fost demis dupa trei zile de la instalare

Materazzi si Neculae, in 2010

Interesant este ca un episod similar a avut loc la FC Brasov si in iulie 2010. Atunci, italianul Giuseppe Materazzi – tatal fostului international italian Marco Materazzi – a demisionat de la conducerea „stegarilor” la doar trei zile distanta dupa ce fusese numit antrenor principal. De data aceasta, recordul a fost dus la 12 ore, diferenta intre semnarea si ruperea contractului dintre Viorel Hizo si FC Brasov.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
250 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger