AcasăSPORTHiddink i-a dat mat lui Petrescu

Hiddink i-a dat mat lui Petrescu

Petrescu nu s-a putut abtine si iar s-a certat cu arbitrii

Dinamo Moscova a pierdut, ieri, scor 0-2, pe teren propriu, confruntarea cu liderul din Rusia, Anji Makhachkala, intr-o confruntare dominata clar de „miliardarii” lui Guus Hiddink.

Petrescu nu s-a putut abtine si iar s-a certat cu arbitrii

Dan Petrescu a incercat sa-l suprinda pe mult mai experimentatul sau advesar, Guss Hiddink, dar evolutia buna a echipei Dinamo Moscova, din runda precedenta (2-0 pe terenul lui TSKA Moscova) nu s-a mai repetat si cu liderul Anji Makhachkala.

Eto’o marcheaza golul de 2-0

Romanul a incercat sa razbune eliminarea din toamna lui 1989, cand marele Guus pregatea PSV Einhoven, iar Dan evolua pentru Steaua.

Adversara din Daghestan, peste Dinamo

Fata de victoria cu TSKA, din runda trecuta, Petrescu a operat mai mult modificari in primul „11”, dar jucatorii pe care „Bursucul” a mizat pentru o victorie in fata „miliardarilor” din Daghestan nu au dat randamentul scontat. Daca etapa trecuta facuse minuni in poarta, la cei 38 de ani ai sai, Berezoskiy nu si-a mai regasit locul printre titulari, Petrescu optand pentru Shunin. Apoi, Rykov – fundas, Yusupov, Noboa si Ropotan pe banca, si vedeta Kuranyi in tribuna, toate au reprezentat modificari operate de roman care n-au adus mult sperata victorie. Dincolo, Guss Hiddink a fost rasplatit de vedetele sale, Diarra, Zhirkov, Boussoufa, Jucilei, Carcela si mai ales Eto’o. Liderul SOGAZ Liga a incins cu 2-0, prin golurile marcate de Zhivkov si Eto’o, iar Dinamo a ramas cu trei victorii in 11 partide jucate. Formatia antrenata de roman ocupa locul 14, la 17 lungimi de Anji. Pe 21 octombrie, Dinamo Moscova va evolua in deplasare, cu Mordovia Saransk.

author avatar
Sebastian Stan
183 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger