AcasăSPORTHelmuth Duckadam, in fata unei noi operatii. Ce risca fostul portar al...

Helmuth Duckadam, in fata unei noi operatii. Ce risca fostul portar al Stelei!

(foto: sptfm.ro)

Helmuth Duckadam va fi supus, cel mai probabil, unei noi interventii chirurgicale la bratul drept. Medicii romani au cerut sfatul unor colegi din Europa si asteapta raspunsul pentru a se hotari care e cea mai buna metoda de tratament in cazul fostului portar, cu atat mai mult cu cat „exista riscul de a se pierde membrul superior drept”, a explicat un specialist in boli cardiovasculare.

 

(foto: sptfm.ro)

Dupa trei interventii, sunt sanse foarte mari ca Helmuth Duckadam, fostul portar al Stelei si actualul presedinte de onoare al clubului sa fie supus unei a patra interventii chirurgicale la bratul drept.

Medicul Cristian Gabriel, seful centrului de boli cardiovasculare al Armatei, a explicat, vineri, intr-o conferinta de presa, ca e nevoie de o noua astfel de operatie si ca specialistii romani s-au consultat cu mai multi colegi din strainatate, pentru a lua cea mai buna decizie in cazul lui Duckadam. „Procentul ca solutia sa fie chirurgicala este de 90%, din cauza leziunilor anatomice. Totusi, asteptam si alte solutii terapeutice. (…) Dificultatea operatiei consta in faptul ca exista riscul de a se pierde membrul superior drept. (…) Interventia nu poate fi amanata prea mult timp pentru ca exista riscul unor noi blocaje”, a explicat doctorul care se ocupa de Duckadam.

La randul sau, Helmuth Duckadam (53 de ani) a marturisit ca spera sa existe o solutie pentru suferinta pe care o are deja de 26 de ani si care ii face viata un calvar. „Nu vreau sa fac show din boala mea de care sufar de 26 de ani (…) In fiecare zi traiesc cu spaima ca o mica durere la bratul dret poate provoca din nou o blocare. Nu mi-a fost si nu-mi este usor. De multe ori imi vine sa renunt, dupa atata durere”, a declarat fostul portar al Stelei.

„Asteptam raspunsurile de afara, sper sa vina cat mai repede. Vreau sa se termine acest mini-cosmar cat mai repede”, a adaugat oficialul stelist. Helmuth Duckadam a mai spus ca, desi va fi externat astazi, va reveni la spital si maine si luni pentru noi investigatii.

276 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger