AcasăSPORTHeat si Bulls, victorii-record in NBA

Heat si Bulls, victorii-record in NBA

Miami Heat si Chicago Bulls, doua dintre fortele sezonului 2011-2012 din NBA, au obtinut victorii categorice luni seara.

Heat, vicecampioana en-titre, a trecut, cu 129-90, de Charlotte Bobcats, dupa un meci in care Chris Bosh (24 de puncte si 10 recuperari), Dwyane Wade (22 de puncte si sase pase decisive) si LeBron James (16 puncte, noua recuperari si cinci pase decisive) au zburdat pe teren. A fost a cincea victorie, din cinci posibile, obtinuta de Heat.

Cu o defensiva in zi de gratie, Chicago Bulls a trecut, cu 104-64, de Memphis Grizzlies. „Taurii” au obtinut a patra victorie din cinci meciuri.

In schimb, campionii de la Dallas Mavericks au suferit o noua infrangere, 82-99 la Minnesota Timberwolves. A fost a patra infrangere suferita de Mavericks, din cinci meciuri, campionii inclinandu-se in fata unui Kevin Love imperial (25 de puncte si 17 recuperari).

Nici super-echipa Los Angeles Lakers nu se simte mai bine de cand starul Kobe Bryant este implicat in procesul de divort. Lakers au cedat, cu 90-99, la Denver Nuggets, suferind a treia infrangere din sase meciuri.

In celelalte meciuri disputate aseara in NBA s-au inregistrat urmatoarele rezultate: Cleveland Cavaliers – New Jersey Nets 98-82, Orlando Magic – Toronto Raptors 102-96, Washington Wizards – Boston Celtics 86-94, Sacramento Kings – New Orleans Hornets 96-80, Los Angeles Clippers – Portland Trail Blazers 93-88.

author avatar
Cristi Ionita
272 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger