AcasăSPORTHCM Constanta si-a aflat adversarii din Liga Campionilor

HCM Constanta si-a aflat adversarii din Liga Campionilor

HCM Constanta, campioana Romaniei la handbal masculin, va da piept cu formatii precum Hamburg sau St. Petersburg in grupele Ligii Campionilor.

HCM a fost repartizata in urna a patra valorica la tragerea la sorti de la Viena si a ajuns in Grupa C. Formatia din Constanta va da piept cu Hamburg (campioana en-titre a Germaniei si castigatoarea Cupei Cupelor din 2007), RK Cimos Koper (campioana en-titre a Sloveniei si detinatoarea Cupei Challenge), HC St. Petersburg, Wisla Plock si o echipa venita din calificari (Metalurg Skopje, Hafnarfjordur, Haslum sau Maccabi Rishon LeZion).

Componenta grupelor arata astfel:

Grupa A – FC Barcelona, Croatia Zagreb, Kadetten Schaffhausen, Chambery, Bosna Sarajevo si o echipa venita din calificari (Savehof, Dinamo Minsk, Fivers Margareten sau Besiktas).

Grupa B – Chekhovskie Medvedi, Veszprem, Ciudad Real, Fuchse Berlin, Silkeborg si o echipa venita din calificari (Valladolid, Vive Kielce, Dunkerque sau Rhein Necker Lowen).

Grupa C – Hamburg, Cimos Koper, HCM Constanta, HC St. Petersburg, Wisla Plock si o echipa venita din calificari (Metalurg Skopje, Hafnarfjordur, Haslum sau Maccabi Rishon LeZion).

Grupa D – Montpellier, Copenhaga, Kiel, Ademar Leon, Pick Szeged si o echipa venita din calificari (Tatran Presov, AEK Atena, Partizan Belgrad sau FC Porto).

Meciurile din faza grupelor vor incepe pe 28 septembrie si se vor disputa pana pe 29 februarie 2012. Primele patru clasate din fiecare grupa se califica in faza a optimilor de finala.

author avatar
Cristi Ionita
81 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger