AcasăSPORTHCM Constanta - Lugi HF, in „sferturile” Cupei EHF

HCM Constanta – Lugi HF, in „sferturile” Cupei EHF

Handbalistii constanteni asteapta vor sa joace finala Cupei EHF

Echipa masculina de handbal HCM Constanta va infrunta formatia suedeza Lugi HF in sferturile de finala ale Cupei EHF, potrivit tragerii la sorti efectuate ieri, la Viena.

Handbalistii constanteni asteapta vor sa joace finala Cupei EHF

Campioana Romaniei va juca primul meci pe teren propriu, pe 19 sau 20 aprilie, iar returul in Suedia, pe 26 sau 27 aprilie.  HCM a ocupat locul al doilea in Grupa D, dupa Fuchse Berlin, dar inaintea echipelor Chambery Savoie Handball (Franta) si HC Sporta Hlohovec (Slovacia). Lugi HF a castigat Grupa A a competitiei, fiind urmata de Real Ademar Leon (Spania), Csurgói KK (Ungaria) si TSV Hannover-Burgdorf (Germania). Lugi HF ocupa in prezent locul al patrulea in liga suedeza.
Capitanul Laurentiu Toma a caracterizat drept „perfecta” tragerea la sorti: „Este foarte bine, este practic perfect. Incepe sa se vada Final Four-ul de la Berlin, am jucat deja in sala de acolo si ne dorim mult sa revenim. Sper ca turul sa il jucam sambata, pe 19 aprilie, indiferent de ora, nu in ziua de Paste. Nu va fi insa usor, pentru ca, pana la urma, Lugi reprezinta Suedia, nationala care este vicecampioana olimpica. Jocul nostru ne ofera, insa, multa incredere. Am realizat multe pana acum si nu vrem sa ne oprim aici”.
Celelalte doua partide din aceasta faza a competitiei vor fi Sporting Lisabona – Pick Szeged si HBC Nantes – Montpellier Agglomeration HB. Fuchse Berlin s-a calificat direct la turneul Final Four, in calitate de gazda.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
132 afisari
Zenville

Ultimele știri

Incident la metrou, în Capitală! Metrorex: „A fost raportată o urgență medicală”

Un incident a avut loc, vineri, la metrou, în București, circulaţia trenurilor fiind afectată temporar între Râul Doamnei şi Romancierilor, pe firul 1. S-a...

Umblă magazinele cu puiul vopsit? Cum putem verifica, la vitrină, dacă produsul a fost crescut natural

Aproape că s-a declanşat un scandal naţional după ce Preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC), Horia Constantinescu, a avertizat într-un mesaj transmis miercuri...
proger