AcasăSPORTHCM Constanta, in Final Four-ul Cupei EHF

HCM Constanta, in Final Four-ul Cupei EHF

Bucuria jucatorilor constanteni dupa calificarea la turneul Final Four

HCM Constanta s-a calificat la turneul Final Four al Cupei EHF la handbal masculin, chiar daca a pierdut meciul din deplasare cu echipa suedeza Lugi HF, scor 28-34, in returul sferturilor de finala ale competitiei.

Bucuria jucatorilor constanteni dupa calificarea la turneul Final Four

Campioana Romaniei, care invinsese in primul joc cu scorul de 31-21, a dominat inceputul jocului din Suedia si a condus cu 3-0 (min.5), 9-3 (min.16), 12-7 (min.23), dupa care a incasat cinci goluri la rand, 12-12 (min.28), iar la pauza gazdele aveau avantaj minim, 14-13. HCM a tinut aproape inca aproximativ zece minute din repriza secunda, 20-20 (min.42), insa numai atat, imediat Lugi HF desprinzandu-se spre victoria finala, 34-28, un success mai mult pentru palmares.

Turneul Final Four va fi gazduit de Berlin, pe 17 si 18 mai, iar tragerea la sorti a semifinalelor se va efectua maine, in orasul german. Fuchse Berlin s-a calificat direct la turneul final dupa faza grupelor, cealalta echipa cunoscuta fiind HCM Constanta. Ieri seara urmau sa se decida si celelalte doua semifinaliste, dintre formatiile Montpellier Agglomeration HB si HBC Nantes (25-26 in tur), respectiv dintre Pick Szeged (Ungaria) si Sporting Lisabona (Portugalia), lusitanii castigand primul meci cu 29-27.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
133 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger