AcasăSPORTHCM Baia Mare - noul Oltchim al handbalului romanesc!

HCM Baia Mare – noul Oltchim al handbalului romanesc!

Gabriela Szucs, primul nume mare din proiectul noului Minaur

De problemele cu care se confrunta Oltchim Rm.Valcea incearca sa profite toate rivalele din campionat, dar mai cu seama HCM Baia Mare. Doua handbaliste din echipa nationala si-au dat acordul sa evolueze din sezonul viitor pentru gruparea „ros-albastra”, alte transferuri „bomba” sunt asteptate zilele urmatoare.

Gabriela Szucs, primul nume mare din proiectul noului Minaur

Participarea in preliminariile Ligii Campionilor (HMC a terminat sezonul pe 2, in spatele Oltchimului) se vrea inceputul unui parcurs european de exceptie pentru formatia din nordul tarii. Conducatorii baimareni cauta sa profite de problemele rivalei din Valcea si au convins, deja, doua internationale sa semneze contracte; este vorba despre Gabriella Szucs si Luciana Marin, ambele fiind dorite si de Oltchim! Melinda Geiger si Mihaela Smedescu si-au dat si ele acordul sa joace pentru HCM. Obiectivul maramuresenilor este, insa, unul cu bataie lunga. Din sezonul viitor, clubul va reveni la denumirea Minaur Baia Mare, un brand puternic in istoria handbalului romanesc. „Ne-am propus ca intr-un an, maximum doi sa castigam titlul atat cu echipa feminina, cat si cu baietii”, sustin oficialii HCM-ului.

In tot acest timp, Oltchimul se dezintegreaza pe zi ce trece. Dupa antrenorul Jakob Vestergaard, vor parasi clubul si vedetele Alexandrina Barbosa, Marija Jovanovici si Iulia Managarova.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
669 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger