AcasăSPORTHBO vrea un meci de 12 reprize si revansa in vara!

HBO vrea un meci de 12 reprize si revansa in vara!

HBO este producatorul evenimentului din Centre Bell

Americanii sunt cu ochii pe lupta dintre Lucian Bute si Jean Pascal si ca urmare a interesului manifestat de HBO, care a preluat drepturile tv pentru gala de sambata noapte.

HBO este producatorul evenimentului din Centre Bell

Insa implicarea HBO in acest eveniment nu se opreste doar la transmiterea meciului din 18 ianuarie. Presa de peste Ocean, specializata in scenarii care de care mai fanteziste, este convinsa ca gigantul media american are tot interesul sa regizeze si episodul 2 din „Razboiul Canadei: Bute vs. Pascal”. Pentru asta, este musai ca duelul din weekend sa se duca pe durata a 12 reprize, iar invinsul nu trebuie sa paraseasca ringul spulberat, ci doar cu chef de …revansa! „Statistica demonstreaza ca luptele locale de asemenea anvergura dureaza 12 runde. Vreau ca oamenii din tribune sa-si aminteasca de aceasta partida”, a comentat haitianul la conferinta de presa. Daca aceste mici „conditii” vor fi indeplinite, atunci, indiferent de numele invingatorului, Lucian Bute si Jean Pascal vor lupta si in vara. Iar negocierile pentru bursa vor porni de la doua milioane de dolari, cat primesc in prezent cei doi pugilisti.

Pe de alta parte, gala de la Montreal va fi transmisa in direct in Romania de DigiSport, post care ieri a cumparat drepturile tv pentru acest eveniment. Meciul lui Bute este programat sa inceapa duminica dimineata, in jurul orelor 6.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
185 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger