AcasăSPORTHategan promoveaza in anticamera categoriei Elite

Hategan promoveaza in anticamera categoriei Elite

Arbitrul roman in varsta de 32 de ani a primit cel mai frumos cadou de Sarbatori si asta urmare a meciurilor fara greseala conduse in Liga Campionilor si Europa League.
UEFA l-a avansat pe „centralul” roman in categoria Elite Development, anticamera categoriei Elite, acolo unde se regasesc cei mai valorosi arbitri europeni. Ovidiu Hategan a fost recompensat de UEFA pentru prestatiile sale ireprosabile de la partidele internationale conduse in 2012, in Liga Campionilor si Europa League. Apreciat de Pierluigi Collina, seful Comisiei de Arbitri din cadrul UEFA, aradeanul Hategan are toate sansele sa fie cooptat de italian in lotul largit al arbitrilor propusi sa oficieze la Campionatul Mondial din 2014, dar numai in calitate de arbitru de rezerva. La centru, cu siguranta va prinde jocuri la turneul final al Euro 2016!
In ultimii ani, alti doi romani (Alexandru Tudor si Cristi Balaj) au facut parte din categoria Elite Development, dar niciunul n-a reusit sa faca pasul spre elita suprema a arbitrajului european.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
284 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger