AcasăSPORTHategan pentru calificarea lui Lucescu

Hategan pentru calificarea lui Lucescu

Hategan, delegat la cel mai important joc al toamnei pentru Mircea Lucescu

Vesti aparent bune pentru Mircea Lucescu. UEFA l-a delegat arbitru la meciul Sahtior – Malmo, de maine, din Grupa A a Ligii Campionilor, pe romanul Ovidiu Hategan.

Hategan, delegat la cel mai important joc al toamnei pentru Mircea Lucescu

Aradeanul va fi ajutat la centru de asistentii Octavian Sovre si Sebastian Gheorghe, in timp ce Alexandru Tudor si Sebastian Coltescu vor fi arbitri aditionali. Miza duelului de maine este locul 3 in grupa, care asigura calificarea in primavara Ligii Europa. Pentru a avea un avantaj fata de formatia suedeza, echipa lui Mircea Lucescu trebuie sa obtina o victorie la minimum doua goluri diferenta, fiindca in tur a pierdut cu 0-1 pe terenul nordicilor.
Delegarea romanului Hategan la meciul Sahtiorului vine intr-un moment in care Mircea Lucescu s-a aratat extrem de vehement la adresa arbitrilor. Criticile antrenorului vicecampioanei Ucrainei au venit doar dupa jocuri in care Sahtior a fost dezavantajata in mod evident. Pe de alta parte, delegarea lui Hategan dovedeste ca UEFA il are in vizor si pentru partidele de la Campionatul European din vara viitoare.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
116 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger