AcasăSPORTHapoel - Rapid 0-1 Este victoria lui Dani Coman

Hapoel – Rapid 0-1 Este victoria lui Dani Coman

Rapid Bucuresti a debutat cu o victorie importanta in grupele Europa League, 1-0 pe terenul formatiei Hapoel Tel Aviv.

Min. 99 – Este final de meci la Tel Aviv. Rapid se impune, cu 1-0. Giulestenii au obtinut o victorie muncita si care i se datoreaza, in mare masura, lui Dani Coman. Portarul Rapidului a scos 4-5 goluri ca si facute.

Min. 95 – Pecalka vede cartonasul galben pentru un fault asupra lui Pancu.

Min. 93 – Tamuz este din nou liber pe dreapta, dar Coman iese senzational si respinge. La gazde a intrat Cohen in locul lui Fransman.

Min. 90 – Momente confuze la centrul terenului. Yadin si Surdu s-au contrat dur si fotbalistul Rapidului se resimte. Yadin a fost eliminat pentru un gest nesportiv. Surdu a fost si el eliminat, cu intarziere. Badir a vazut cartonasul galben pentru proteste.

Min. 87 – Toama este liber in stanga, suteaza pe jos si Dani Coman respinge fantastic.

Min. 85 – Intra Filipe Teixeira in locul lui Herea.

Min. 80 – A intrat Surdu in locul lui Roman.

Min. 73 – A intrat Toama in locul lui Oremush.

Min. 70 Israelienii nu mai au forta necesara, iar fanii lui Hapoel isi huiduie favoritii. Herea vede cartonasul galben pentru un fault asupra lui Abutbul.

Min. 62 – Marcos Antonio vede cartonasul galben pentru un fault asupra lui Tamuz. La gazde a intrat Yadin in locul lui Lala.

Min. 59 – Pancu are un lob fabulos de la 18 metri si Edel scoate cu mari emotii.

Min. 55 GOOOOOLLL HEREEEEAAAA !!! Hapoel – Rapid 0-1. Rui Duarte a centrat excelent de pe dreapta, pe coltul lung si Herea puncteaza cu o superba lovitura cu capul.

Min. 53 – Razvan Lucescu muta primul. A iesit Cassio si a intrat Pancu, cel mai in forma atacant al Rapidului in acest moment.

Min. 50 – Abutbul centreaza de pe dreapta, din corner, Pecalka reia cu capul si Dani Coman retine de langa bara.

Min. 47 – Roman trimite un sut-centrare inselator, cu pamantul si Edel respinge cu emotii.

21.02 – Hapoel a avut lovitura de start in repriza a doua.

Min. 45 – Este pauza la Tel Aviv. Dupa 45 de minute echilibrate, cu un plus pentru Hapoel, cele doua formatii sunt la egalitate. Israelienii au fost mai prezenti in fata portii adverse, dar Dani Coman a avut doua sau trei interventii magistrale.

Min. 41 – Kanda si Deac vad cartonasul galben, dupa un incident intre cei doi.

Min. 41 – Tamuz este mult prea liber in dreapta, suteaza din unghi si Dani Coman respinge din nou in extremis.

Min. 36 – Gazdele au patru cornere consecutive la poarta lui Dani Coman. Faza se termina cu un sut din vole al lui Igiebor si mingea se duce la un metru pe langa poarta Rapidului.

Min. 33 – Tamuz are cea mai mare ocazie a meciului. Abutbul a trimis peste zidul rapidistilor, din lovitura libera, Tamuz a reluat cu capul, Dani Coman a respins in extremis de pe linia portii si apoi a trimis in corner, cu ajutorul lui Roman.

Min. 30 – Kanda centreaza periculos de pe dreapta si Marcos Antonio respinge in extremis din fata a doi atacanti israelieni.

Min. 28 – Nicolae Grigore trimite o pasa printre, Deac deviaza pentru Cassio, brazilianul scapa singur cu portarul advers, dar se misca extrem de greu si veteranul Badir, de 37 de ani, il blocheaza in extremis. Ce sansa a avut Cassio si si-a batut joc de ea.

Min. 26 – Dani Coman iese tarziu la un meci aruncat la bataie, se ciocneste de Ezequias si ambii jucatori se resimt.

Min. 23 – Kanda trimite un sut-centrare inselator, cu pamantul, si Dani Coman retine.

Min. 17 – Deac suteaza periculos din 12 metri, putin pe langa poarta adversa.

Min. 15 – Kanda centreaza de pe dreapta si Lala reia din vole, putin pe langa poarta lui Dani Coman.

Min. 6 – Cassio cade in careul advers, dupa un contact cu Pecalka, dar arbitrul lasa jocul sa continue. Decizie la limita a centralului, dar pare sa fi fost penalty.

Min. 3 – Marcos Antonio, scapat pe stanga, centreaza si fundasii lui Hapoel resping in extremis.

20.00 – A inceput meciul de la Tel Aviv. Vremea este calduroasa, terenul se prezinta in conditii foarte bune. In tribune sunt circa 20.000 de spectatori.

Hapoel, antrenata de Dror Kashtan, va începe cu Edel – Pecalka, Fransman, Badier, Kanda – Oremus, Abutbul, Igiebor, Lala – Tamuz, Damari. Rezerve sunt Kleyman, Atia, Mahmmoud, Cohen, Toama, Gordana, Yadin.

Rapid, antrenata de Razvan Lucescu, va incepe cu Dani Coman – Rui Duarte, Marcos Antonio, Burca, Ezequias – Nicolae Grigore, Alexa, Herea – Roman, Cassio, Deac. Rezerve sunt Straton, Glauber, Bozovic, Grigorie, Filipe Teixeira, Pancu, Surdu.

author avatar
Cristi Ionita
347 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger