AcasăSPORTHaos rutier total la Londra

Haos rutier total la Londra

Presa engleza relateaza pe larg despre haosul din traficul londonez

In ciuda investitiilor masive facute de Comitetul Sportiv Olimpic Britanic si oficialitatile locale, Londra se confrunta cu numeroase probleme inca de la sosirea primilor participanti la marea competitie care va debuta pe 27 iulie.

Presa engleza relateaza pe larg despre haosul din traficul londonez

Doar 335 dintre cei 16.000 de sportivi asteptati la Londra au ajuns luni in capitala Angliei si deja s-au ivit primele gauri in planul de organizare, scrie „The Sun”. Principala problema o reprezinta traficul, desi tot luni s-au pus in functiune benzile create special pentru a asigura fluiditatea celor implicati in competitie.

Sportivii americani au ajuns sa efectueze traseul Aeroportul Heathrow – Complexul Olimpic in patru ore, asta dupa ce soferul autocarului s-a pierdut pe traseu, durata normala estimata pentru o asemenea calatorie fiind de 45 de minute. O problema asemanatoare a avut si delegatia Australiei, care a parcurs traseul in trei ore din cauza ca GPS-ul menit sa-i ajute s-a defectat. In plus, mai multi „canguri” au reclamat disparitia unor bagaje de pe aeroport. Si locuitorii Londrei se confrunta cu reale probleme din cauza organizarii Jocurilor Olimpice. In oras au aparut cozi kilometrice in trafic, din cauza inaugurarii benzilor pentru J.O., in timp ce la Aeroportul Heathrow a ajuns sa se astepte chiar si 6-8 ore pentru decolarea sau aterizarea unui avion, cele cu participanti la Olimpiada avand prioritate.

author avatar
Cristi Ionita
83 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger