AcasăRecomandariHaos la Steaua! Nimeni nu vrea sa preia echipa!

Haos la Steaua! Nimeni nu vrea sa preia echipa!

Finala Cupei pierduta cu Astra Giurgiu a fost ultima partida a Stelei cu Laurentiu Reghecampf antrenor principal. In momentul de fata, Gigi Becali nu are nicio solutie viabila pentru banca tehnica.

Povestea de iubire dintre Becali si Reghecampf s-a sfarsit urat, cum nimeni si nimeni nu anticipa ca are sa se intample vreodata. La primul semn ca patronul nu va mai asigura aceleasi conditii de performanta, antrenorul cu doua titluri consecutive in palmares si-a luat bagajele si a plecat la Al Hilal, in Arabia Saudita. Ce-i drept, oferta din Golf cu greu putea fi refuzata: 2,5 milioane de dolari pe sezon si bonusuri de performanta care ii pot dubla veniturile anuale! Fara staff tehnic, Gigi Becali a dat curs glasului celulei de la Poarta Alba si l-a ofertat pe Dan Petrescu, in prezent liber de contract. Raspunsul „Bursucului” a fost previzibil: „Nu, multumesc! In proportie de 99%, eu m-am inteles deja cu o echipa si nu cred ca as putea sa vin la Steaua. Mi-am dat deja cuvantul, asteptam doar sa finalizam contractul. Au fost telefoane de peste tot, din Anglia, din Italia, din Emirate, dar din Romania nu a fost nici un telefon”. Pe lista finantatorului a fost si Mihai Teja, insa antrenorul Universitatii Cluj nu este lasat de Florian Walter sa vina in Ghencea, dupa cum insusi finantatorul „Sepcilor rosii” afirma: „Mihai are oferta clara de la Steaua, va spun eu! Dar el nu pleaca, are onoare si nu-mi intoarce spatele.  Am discutat cu el si semnam un nou contract saptamana viitoare. Facem treaba, construim impreuna. Am incredere in el si el in mine. Va ramane la Universitatea Cluj”. Victor Piturca si Cosmin Olaroiu au spus si ei „pas” propunerii de a reveni la Steaua.

Finul Radoi, varianta surpriza

Radoi, aproape de o revenire la echipa de suflet

Ramas fara angajament dupa ce s-a despartit de Al Ahli, mijlocasul Mirel Radoi ar putea fi o solutie pentru banca tehnica a Stelei. Finul lui Gigi Becali are avantajul ca stie tot ce se intampla la club, iar de la patron in jos absolut toata lumea il va sprijini neconditionat. Fost capitan al echipei Steaua, Mirel Radoi n-ar avea probleme nici cu suporterii, care vad in el un idol. „La Steaua se poate intampla orice atata timp cat  conduce Gigi Becali. Chiar si sa-l puna antrenor pe Radoi!”, a comentat si Victor Piturca.

Hagi e categoric: „In Romania, doar Viitorul!”

Laurentiu Reghecampf a readus Stelei gloria pierduta

O alta varianta asupra careia s-a discutat intens in ultimele zile il are in prim plan pe Gheorghe Hagi. Cel mai mare fotbalist roman nu renunta, insa, la proiectul Academiei de la Constanta, drept pentru care a refuzat sa antreneze Steaua. „Ce discutie sa fie? Eu am club de fotbal. Terminati cu comediile! N-are logica. Sunt patron. N-am cum sa antrenez alt club de fotbal in aceeasi categorie. De vrut, ma vor toti, dar daca se si poate. Eu ce fac cu clubul meu?  N-are sens. In Romania pot sa antrenez doar Viitorul. Nu se poate, e conflict de interese! Cu toate ca Steaua e in inima mea, nu se mai poate acum, am un club, sunt implicat”, a replicat Hagi.

Asta-i culmea: Becali vrea despagubiri de la Reghecampf!

Orice s-ar spune, Gigi Becali ramane un original. Ultima isprava a finantatorului il vizeaza pe „fratele” Reghecampf: ii cere sa plateasca 800.000 de euro, reprezentand clauza de reziliere unilaterala a contractului! „Imi lasa un gust amar faptul ca patronul Stelei procedeaza in acest mod. Nu am crezut niciodata ca ii va cere lui Laur sa-i achite aceasta clauza. Mi-as fi pus copiii in foc ca nu se va intampla asa ceva. E un contract, da, sunt si eu agent, stiu cum e, dar e vorba despre omenie la mijloc. Nici n-am negociat cu Al Hilal ca ei sa achite clauza, deci Laur va fi nevoit sa dea acesti bani”, a reactionat Anamaria Prodan, sotia lui Reghecampf.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
964 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger