AcasăSPORTHaos la Cluj dupa demisia antrenorului Ionut Badea

Haos la Cluj dupa demisia antrenorului Ionut Badea

Ionut Badea l-a tratat cu spatele pe Florian Walter

Cea mai iubita echipa din Transilvania risca sa aiba aceeasi soarta ca Universitatea Craiova si Poli Timisoara, respectiv sa ajunga la groapa de gunoi a fotbalului romanesc. Fanii „sepcilor rosii” sunt gata de revolta.

Echipa Universitatii, inainte de meciul cu Steaua

A fost suficienta o infrangere cu Steaua (scor 0-1) pentru ca atmosfera in Cluj sa devina una exploziva. „Ultrasii” au luat cu asalt antrenamentul de marti, reprosandu-le fotbalistilor ca au trantit partida de luni seara, principalul vizat de acuze fiind tehnicianul Ionut Badea si capitanul Lukasz Szukala.

Ionut Badea l-a tratat cu spatele pe Florian Walter

Ieri dimineata, Badea le-a facut pe plac suporterilor, dar si patronului, depunandu-si demisia la biroul lui Florian Walter. Interimar a fost numit Claudiu Niculescu, olteanul avandu-i „secunzi” pe Gabriel Bostina (reprimit la echipa mare dupa ce fusese exilat la „juniori”) si Emil Solomajer (se ocupa de pregatirea portarilor).

Badea nu a mai castigat un meci din noiembrie

Clujenii n-au fost capabili sa-l puna in dificultate pe portarul nationalei

„Ionut Badea nu mai stie nici el de cand n-a mai adus trei puncte, asta ar cam trebui sa-i dea de gandit despre valoarea sa ca antrenor”, a declarat patronul Florian Walter dupa meciul cu Steaua. Remarca fostului actionar dinamovist este perfect justificata daca ne uitam pe rezultatele „sepcilor rosii”: ultima victorie dateaza din 6 noiembrie, un 4-2 pe terenul Sportului Studentesc. De atunci, au urmat trei infrangeri si patru remize!

Fara sanse la cupele europene

Parcursul execrabil din ultimele etape au indepartat Universitatea Cluj de pozitiile fruntase ale clasamentului, care asigura participarea intr-o cupa europeana. Dupa 20 de etape, „alb-negrii” sunt pe locul 8, cu 29 de puncte, la noua puncte in spatele Stelei, ocupanta ultimului loc de Europa League. Culmea este ca rezultatele proaste au fost obtinute cu un lot mult peste media Ligii 1: Bornescu, Galamaz, Bostina, Cristea si Niculescu au CV-uri peste toti jucatorii Stelei la un loc.

Walter nu exclude „transferul” la Petrolul

In tot acest haos de la „U”, finantatorul Florian Walter lasa sa se inteleaga faptul ca nu exclude posibilitatea de a pleca la Petrolul Ploiesti. „Daca plec la Petrolul? Nu se stie niciodata”, a fost raspunsul misterios pe care l-a dat Walter cand la intrebarea legata de o eventuala investitie in gruparea „lupilor galbeni”.

Atentie: „U” poate avea soarta Craiovei!

In 2011, fotbalul romanesc si-a luat la revedere de la Universitatea Craiova, cea mai iubita echipa din provincie fiind dezafiliata de FRF. Poli Timisoara este al doilea brand de anvergura intrat in moarte clinica, formatia banateana fiind retrogradata in Liga 2 din cauza problemelor cu licentierea, iar datoriile existent si in acest moment fac aproape imposibila redresarea gruparii de pe Bega. Aceeasi soarta o paste si pe Universitatea Cluj daca miliardarul Florian Walter isi retrage finantarea. In schimb, pe firmamentul Ligii 1 au aparut cluburi fara sare si piper pentru fotbal, gen Dacia Mioveni si Concordia Chiajna, care produc numai indignare.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
251 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger