AcasăSPORTHanescu si Ungur participa la Turneul Campionilor - Divizia B

Hanescu si Ungur participa la Turneul Campionilor – Divizia B

In conditiile in care marile glorii si-au masurat deja fortele la Londra, competitia din Brazilia reuneste la start sapte jucatori care au avut cele mai bune rezultate din turneele challenger.

Hanescu este jucatorul cu cele mai bune rezultate in turneele challenger

Pe langa cei sapte tenismani invitati, organizatorii l-au trecut si pe localnicul Thomaz Bellucci, beneficiar al unui wild-card. Interesant este ca pe tabloul competitiei din Brazilia apar si doi jucatori romani, Victor Hanescu si Adrian Ungur. Acestia au fost repartizati in grupe separate, astfel ca Hanescu ii va infrunta pe Paolo Lorenzi (Italia), Aljaz Bedene (Slovenia) si Gastao Elias (Portugalia). Ungur va da piept cu Thomaz Bellucci, Ruben Ramirez Hidalgo (Spania) si Guido Pella (Argentina).

Ungur l-a batut pe Victor in finala de la Sibiu

Turneul de la Sao Paolo este dotat cu premii in valoare de peste 100.000 de dolari, iar invingatorul poate obtine 125 de puncte ATP daca se impune in toate cele cinci intalniri. In 2012, Hanescu a castigat turneele de la Timisoara, Szczecin si Banja Luka si a jucat finale la Arad, Sibiu si Bercuit. Ungur a castigat turneul de la Sibiu si a jucat finale la Trnava, Brasov, Meknes, Bucamaranga si Marrakech.

author avatar
Cristi Ionita
94 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger