AcasăSPORTHanescu s-a decis: trece la copii!

Hanescu s-a decis: trece la copii!

Victor Hanescu si Andreea, sotia sa, s-au casatorit religios in vara acestui an, dar cei doi formeaza un cuplu din 2006.

Hanescu a scos aproape 3 milioane de dolari din tenis

In urma cu cinci ani, Victor se afla in cel mai dificil moment din cariera. Accidentat la spate, a coborat pe locul 646 mondial si s-a gandit sa se retraga din activitate. Ghinion in tenis, noroc in viata personala. Jucatorul a cunoscut-o pe Andreea, cea care avea sa devina Doamna Hanescu. Functionar bancar in acea perioada, Andreea i-a fost mereu alaturi si l-a ajutat sa revina pe teren. In 2009, la Roma, cand participa la turneul de la Foro Italico, Victor si-a cerut iubita de sotie in fata Colosseumului. Nunta s-a facut in etape: cununia civila in 2010, iar cea religioasa anul acesta.

Nu-i va forta sa joace tenis!

Ajuns la 30 de ani, Victor Hanescu este de parere ca mai poate juca 3-4 ani la un nivel ridicat, principalul obiectiv fiind sa se mentina intre primii 100 de jucatori ai planetei, acum fiind pe potitia 90 in ierarhia ATP. Cat priveste viitorul, Hanescu isi doreste cel putin doi urmasi si spune ca, in mod cert, va incerca sa-i transforme in campioni, chiar daca acestia vor alege alt sport in afara tenisului. Victor vrea sa-si deschida si o academie, insa crede ca ii va fi mai usor sa o faca in SUA.

Totul pentru Cupa Davis

Campion la Gstaad (Elvetia), in 2008, Hanescu spune ca s-a bucurat enorm pentru singurul titlu ATP cucerit in cariera, dar ca pretuieste mai mult victoriile din Cupa Davis. Victor isi aminteste cu drag de victoria cu Belarus din 2005, de la Brasov, cand Romania s-a calificat in sferturi, dar si de victoria cu Japonia din 2007, de la Osaka, cand echipa noastra si-a asigurat mentinerea in Grupa Mondiala. Tenismanul spune ca, desi a absentat de la ultimele actiuni, va juca oricand cu placere pentru Romania.

Craciun in familie, Revelion in India

Victor si Andreea si-au decis destinul la Colosseum

Aflat in aceasta perioada la Florida, unde se antreneaza la Academia Gabriel Trifu, Victor va reveni la Bucuresti pe 23 decembrie, urmand a petrece Craciunul in familie. Tenismanul pleaca pe 28 decembrie in India, pentru turneul de la Chennai, Victor urmand sa prinda Anul Nou in India. Dupa Chennai urmeaza turneele de la Sydney si Melbourne. Hanescu si-a propus ca 2012 sa fie unul dintre cei mai buni ai din cariera sa.

author avatar
Cristi Ionita
959 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger