AcasăSPORTHanescu s-a dat la rechini in Mauritius

Hanescu s-a dat la rechini in Mauritius

Hanescu, gata sa dea piept cu rechinii

Tenismanul roman Victor Hanescu se bucura din plin de cantonamentul petrecut in Mauritius, acesta incluzand o plimbare cu caiacul in apele Oceanului Indian.

Hanescu, gata sa dea piept cu rechinii

Hanescu a acceptat pe loc invitatia de a se antrena sub comanda tehnicianului Patrick Mouratoglou si din 10 decembrie se afla in Mauritius, alaturi de alti componenti ai Academiei reputatului antrenor francez.

Elevii lui Mouratoglou s-au dat barca in Oceanul Indian

De la pregatire nu lipseste americanca Serena Williams, campioana olimpica de la Londra si iubita lui Mouratoglou. Si, dupa ce i-a calarit bine, bine aproape doua saptamani, antrenorul francez si-a scos elevii la o plimbare cu caiacul.

Tenismanii s-au pozat la finalul unei zile obositoare

Hanescu si ceilalti tenismani s-au dat in barci in apele Oceanului Indian, in ciuda faptului ca exista posibilitatea ca ei sa dea oricand nas in nas cu unul sau mai multi rechini. Altfel, conform doartenis.ro, Hanescu va reveni la Bucuresti pe 23 decembrie, dar doar pentru a petrece Craciunul alaturi de cei dragi. Din 26 decembrie, Victor va pleca in Australia pentru a se acomoda cu diferenta de fus orar si conditiile meteo, el urmand sa evolueze in ianuarie la Doha, Auckland si Australian Open.

author avatar
Cristi Ionita
355 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger