AcasăSPORTHanescu e gata sa-si puna racheta in cui

Hanescu e gata sa-si puna racheta in cui

Victor Hanescu vrea sa puna capat carierei sale de jucator profesionist

Din momentul in care s-a insurat, cel mai bine clasat jucator roman in ierarhia ATP nu a mai fost cu mintea la tenis. Bucuresteanul vrea sa petreaca mai mult timp cu aleasa inimii sale, Andreea.

Victor Hanescu vrea sa puna capat carierei sale de jucator profesionist

Victor Hanescu, cel mai bun produs al tenisului romanesc dupa Andrei Pavel, este intr-un declin total. Dovada sta nu doar pozitia in clasamentul ATP, cat si maniera de joc a sportivului. Si totusi, desi Victor (30 de ani) traverseaza cel mai slab sezon din ultimii ani, apropiatii jucatorului ne-au dezvaluit ca acesta este foarte fericit. Tenismenul a ales ca la sapte tunee la care a participat in aceasta vara sa mearga impreuna cu sotia sa, Andreea, si sa-si petreaca mai mult timp cu aceasta. Ocupat fiind cu aleasa inimii sale, Victor a „cedat” in primul tur la toate competitiile, nefiind interesat de consecinte (a ajuns pe locul 81, cel mai slab din ultimii patru ani). Hanescu si-a facut oricum „banii” pentru acest an, pana la jumatatea sezonului bucuresteanul castigand peste 300.000 de dolari. Victor si Andreea s-au casatorit in secret, in septembrie 2010, pe vremea cand liderul echipei de Cupa Davis a Romaniei ocupa pozitia 37 ATP.

A spus „pas” meciului de Cupa Davis

Pe fondul apetitului scazut, „Hane” a luat decizia de a nu participa nici la meciul de Cupa Davis, cu Cehia, esec care i-a „rearuncat” pe tricolori in Zona Euro-Africana. In aceeasi perioada cu disputa de la Bucuresti, Victor a peferat sa joace la un turneu challenger, explicand conducerii FR de Tenis ca nu este in forma si ca n-ar vrea sa se faca de ras in fata conationalilor.

I-a disparut placerea de a juca

Hanescu se mandreste cu sotia sa , Andreea.

Hanescu pune aceasta lehamite care l-a cuprins pe seama faptului ca a devenit incapabil sa se mai monteze pentru un meci. La penultimul turneu jucat, Hanescu a cedat in fata numarului 644 ATP, meci care i-a lasat un mare semn de intrebare, daca sa mai continue sau nu cariera de profesionist. Ieri s-au implinit patru ani de cand Hanescu a atins cea mai buna pozitie all-time in clasamentul ATP, locul 26 mondial. In cei 11 ani ca profesinist, romanul a reusit sa adune 3,2 milioane de dolari, iar apropiatii acestuia sustin Victor planuieste sa agate racheta in cui. Cat mai curand!

author avatar
Sebastian Stan
545 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger