AcasăSPORTHandbalistele de la Oltchim prefera costetica de cartier

Handbalistele de la Oltchim prefera costetica de cartier

Ada Nechita, iubita lui Florin Costea, este considerata cea mai sexy jucatoare a valcencelor

Desi contractele fetelor de la Oltchim pot rivaliza cu cele ale fotbalistilor de la marile cluburi ale Ligii 1, multe dintre handbalistele nationalei Romaniei apeleaza la serviciile unor saloane de cosmetica de cartier din Ramnicu-Valcea.

Ada Nechita, Cristina Neagu sau Patricia Vizitiu – cateva dintre sexy-componentele gruparii Oltchim – viziteaza saloane de infrumusetere modeste din Ramnicu-Valcea.

Patricia Vizitiu, una dintre cele mai prolifice marcatoare ale echipei

La 23 de ani, Cristina Neagu si prietena sa, Patricia Vizitiu, sunt impreuna inclusiv cand vine vorba de epilat. De altfel, cele doua sunt nedespartite, mai ales dupa ce au realizat ca ar putea deveni cumnate, asta daca relatia Cristinei cu fotbalistul Dacian Vizitiu va fi oficializata.

Patricia Vizitiu

„Ele cauta mana de lucru, nu fite. Au ramas aceleasi fete modeste de pana acum”, au declarat pentru „National” surse din interiorul unui salon valcean, preferat de handbalistele lui Radu Voina. Salonul exista in oras si inainte de 1989, dar sub egida Cooperativei Progresul, iar multe nu s-au schimbat de atunci. Preturile au ramas, insa, atractive pentru orice buzunar. De pilda, un epilat lung este 30 de lei, in timp ce in Bucuresti costul acestui serviciu poate fi chiar triplu.

Cristina Neagu, fermecatoare si in teren, dar si in afara acestuia

Desi a fost curtata de cluburi mari din Europa, Cristina Neagu – supranumita si „Messi a handbalului mondial” –  si-a prelungit la inceputul acestui an contractul la clubul valcean, pentru un salariu anual de 150.000 de euro.

Cristina Neagu

Handbalistele continua sa fie vazute in Ramnicu-Valcea ca niste persoane care nu au uitat de unde au plecat. „Isi saluta intodeauna vecinii, oamenii de pe strada. Nu li s-au urcat fitele la cap”, spune Andrei din Ramnicu-Valcea.

Ada Nechita, iubita lui Florin Costea, este considerata cea mai sexy jucatoare a valcencelor

 

Si Ada Nechita (28 de ani), iubita stelistului Florin Costea, apeleaza, atunci cand este in oras, la serviciile unui mic salon privat din cartierul unde locuieste.

Ada Nechita

Ca si alte coechipiere, extrema dreapta a Oltchimului reuseste sa iasa ca scoasa din tipla de la cosmetica, desi nu cheltuieste sumele pe care le-ar da la un salon pretentios.

author avatar
Bianca Dima
2.546 afisari

2 COMENTARII

  1. Ada Nechita ,Cristina Neagu , Patricia vizitiu ,Ionela Stanca ,Iulia Curea ,Adina Fiera , Jovanovic ,Knezovic,Ramona Farcau si Roxana Han.Se fac la un salon din ostroveni numit Hermy pentru ca mereu le vad iesind din salon.

  2. Tocmai merg acolo ca sunt bune prietene cu Hermina!
    Si pana la urma nu conteaza cat costa , ci cum lucreaza!
    Si mai multa grija la gramatica Bianca.
    Si astept articole mai exclusiviste , ca subiectele de mai sus sunt cunoscute de cel putin 1 an daca nu mai mult!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger