AcasăSPORTHandbalista romanca de top, implicata intr-un accident de circulatie

Handbalista romanca de top, implicata intr-un accident de circulatie

Una dintre cele mai galonate handbaliste romance in activitate a fost implicata, luni seara, intr-un accident de circulatie.

Tripla campioana a Europei cu Viborg, in 2006, 2009 si 2010, Cristina Varzaru (33 de ani) evolueaza acum pentru CSM Bucuresti, fiind, desigur, pe finalul carierei sportive.

Luni, dupa al doilea antrenament al zilei efectuat alaturi de coechipierele sale, Cristina Varzaru s-a urcat in masina, cu intentia de a pleca spre casa.

Totusi, in apropiere de Bulevardul Ghencea, Cristina a avut ghinionul de a se afla in calea unui vitezoman aflat la volanul lui Volkswagen Golf si care a apasat prea mult pedala acceleratiei.

In urma impactului, doar masina handbalistei a avut de suferit, Cristina alegandu-se cu o sperietura. Dramatic este ca soferul care a comis accidentul a fugit de la locul faptei.

Avand o extraordinara prezenta de spirit, jucatoarea de la CSM a retinut numarul masinii implicate in accident si l-a transmis de urgenta politiei, in speranta ca vinovatul va fi descoperit si va plati.

Cristina Varzaru a fost considerata, multi ani la rand, una dintre cele mai bune extreme din lume. De asemenea, a fost si una dintre cele mai bune jucatoare ale nationalei Romaniei in 2005, cand echipa noastra a devenit vicecampioana mondiala in Rusia.

author avatar
Cristi Ionita
459 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger