AcasăSPORTHANDBAL. Si-au ratat visul de la Rio. Romancele au pierdut la limita...

HANDBAL. Si-au ratat visul de la Rio. Romancele au pierdut la limita in fata Norvegiei

Dupa victoria contra Spaniei, selectionata tricolora a intalnit, duminica seara, un adversar cu mult mai puternic- Norvegia, campioana europeana, mondiala si olimpica entitre, intr-un meci in care Cristina Neagu si colegele sale au evoluat de la egal la egal. Si au pierdut la o diferente infima, de un punct.

Un punct le-a despartit pe fetele antrenate de suedezul Tomas Rude si la pauza, si la final, cand tabela a aratat scorul de 14-13, respectiv 28-27 pentru handbalistele norvegiene.

Ar mai fi de spus faptul ca romancele ar fi avut nevoie de un egal pentru a merge mai departe, adica pentru a depasi fara emotii faza grupelor. In situatia de fata, fetele au sperat ca Spania va pierde in fata Angolei. Ceea ce nu s-a intamplat, semn ca echipa feminina de handbal a Romaniei a ratat calificarea in sferturile de finala la Olimpiada de la Rio.

Romancele au pierdut trei dintre cele cinci meciuri disputate la JO din 2016, cele cu Angola, cu Brazilia, tara gazda, dar si cu Norvegia, obtinand doua victorii- contra selectionatelor Muntenegrului si Spaniei. Astfel, a incheiat grupa A pe ultimul loc.

sursa foto: facebook.com/FRH-Federatia-Romana-de-Handbal-Official

author avatar
Cristina Stefan
106 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger