AcasăSPORTHANDBAL: ROMANIA - UNGARIA 19-25 Visul frumos s-a terminat

HANDBAL: ROMANIA – UNGARIA 19-25 Visul frumos s-a terminat

Nationala feminina de handbal a ROMANIEI a ratat calificarea in semifinalele Campionatului European din Serbia, dupa ce a pierdut, cu 19-25, meciul cu UNGARIA.

Formatia noastra era obligata sa obtina un rezultat pozitiv si a inceput in forta intalnirea de la Novi Sad, conducand cu 6-2 dupa circa 10 minute.

Din acel moment, jocul Romaniei s-a taiat si Ungaria a inceput sa zburde pe teren, marcand gol dupa gol in poarta nefericitelor Paula Ungureanu si, mai apoi, Talida Tolnai.

Si, daca unguroaicele marcau, elevele lui Gheorghe Tadici ratau ocazie dupa ocazie, lovindu-se de un portar, Eva Kiss, in mare forma.

Ungaria a egalat la 11 in minutul 26 si chiar s-a distantat la doua goluri inainte de pauza, 14-12, spre stupefactia antrenorului nostru, Gheorghe Tadici.

Desi lipsita de aportul celei mai bune marcatoare de la Euro, Zsuzsanna Tomori, suspendata, Ungaria si-a pastrat eficienta si in partea a doua meciului, cand s-a desprins incet, dar sigur, pe tabela.

In cele din urma, Ungaria a invins, cu 25-19, formatia Romaniei si s-a calificat in semifinalele Campionatului European, alaturi de Muntenegru.

Formatia noastra va intalni joi, de la 19.15, in direct pe TVR 2, puternica formatie a Germaniei intr-un meci ce ne poate asigura prezenta la finala pentru locul 5 care va avea loc sambata.

author avatar
Cristi Ionita
810 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger