AcasăSPORTHandbal: Romania - Franta 20-39 Rusinea continua

Handbal: Romania – Franta 20-39 Rusinea continua

Nationala feminina de handbal a Romaniei a suferit o infrangere istorica la Campionatul Mondial din Brazilia, 20-39 cu Franta.

Echipa noastra a inceput tare meciul, a avut 7-6 in minutul 15, dupa un gol marcat de Ardean Elisei in inferioritate numerica, dar s-a stins treptat, iar Franta avea deja opt goluri avans la pauza, 20-12.

Repriza a doua a fost una de trecut in cartea de istorie a handbalului. Romania nu a marcat intre minutele 33 si 45, iar Franta a inscris gol dupa gol, astfel ca diferenta de scor a devenit una astronomica.

Pe final, frantuzoaicele au marcat si cu portarul, iar umilinta a fost completa, Romania fiind invinsa, cu 39-20. Echipa noastra mai trebuia sa incaseze doar trei goluri pentru a fi depasita in clasamentul grupei si de Japonia.

Romania a terminat pe locul al treilea Grupa C si va juca in optimi, luni, cel mai probabil cu Croatia, formatie care a facut scor cu Coasta de Fildes, 36-20, si cu Uruguay, 45-15, a batut Suedia, 27-26, si a pierdut cu Danemarca, 19-23.

author avatar
Cristi Ionita
629 afisari

2 COMENTARII

  1. Se mai intampla sa pierdem…Sa speram ca nu patim acelasi lucru si cu Croatia.. 20 – 39 nu e asa o nenorocire

  2. Sper ca a fost o ingrangere din interes asa cum am auzit , pentru un adversar usor in optimi.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger