AcasăSPORTHANDBAL: Romania - Danemarca 29-29. Ratam victoria dupa un final de infarct!

HANDBAL: Romania – Danemarca 29-29. Ratam victoria dupa un final de infarct!

sursa foto: huncro2014.ehf-euro.com

Nationala feminina de handbal a Romaniei a incheiat la egalitate, 29-29, meciul cu Danemarca din etapa a doua a grupelor Campionatului European gazduit de Ungaria si Croatia.

sursa foto: huncro2014.ehf-euro.com

Dupa umilinta din partida cu Norvegia, 19-27, Romania a avut o evolutie mult mai buna contra danezelor, dar s-a impiedicat pe final si a ratat la mustata victoria.

Echipa noastra a inceput in forta confruntarea de la Debrecen si s-a distantat rapid la 5-1 inainte de a intra la pauza cu un avans de patru goluri, 16-12. Spre deosebire de partida de duminica seara, jucatoarele noastre au fost mult mai agresive si s-au aparat excelent.

Totusi, dupa pauza a intervenit o oarecare oboseala, iar danezele au redus din diferenta. Ba chiar nordicele au preluat conducerea cu mai putin de 10 minute inainte de final.

Printr-o rabufnire de orgoliu, Romania a revenit in avantaj si a avut chiar doua goluri in fata. Cu mai putin de 30 de secunde inainte de finalul partidei, Romania conducea cu 29-28, iar elevele antrenorului Gheorghe Tadici au preferat sa joace la asteptare.

Au fost penalizate cu joc pasiv, iar Danemarca a egalat cu doua secunde inainte de finalul partidei. Romania – Danemarca s-a incheiat 29-29, iar echipa noastra joaca, joi seara, decisivul cu Ucraina pentru calificarea in Faza Principala a Grupelor.

author avatar
Cristi Ionita
232 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger