AcasăSPORTHandbal: Romania - Cuba 20-14 (pauza)

Handbal: Romania – Cuba 20-14 (pauza)

Nationala feminina de handbal a Romaniei este pe punctul sa obtina a doua victorie consecutiva la Mondialul din Brazilia, trupa lui Radu Voina avand un avans consistent in fata Cubei dupa prima repriza.

Ca si in meciul cu Tunisia, de sambata, Romania s-a incalzit greu in fata Cubei astfel ca echipa noastra a fost condusa constant in primele 10 minute, incasand chiar si doua goluri in inferioritate numerica.

In ciuda problemelor din defensiva, Romania a preluat conducerea in minutul 10 si a inceput sa se distanteze pe tabela.

Daniela Babeanu, Adina Fiera si Cristina Varzaru au marcat gol dupa gol, iar Romania are 6 goluri in fata Cubei la pauza, 20-14.

Eventual succes obtinut in fata cubanezelor asigura, in mare masura, calificarea Romaniei in faza optimilor de finala, desi este abia etapa a doua a grupelor.

author avatar
Cristi Ionita
338 afisari

1 COMENTARIU

  1. Sa nu uitam de faptul ca nationalei ii lipsesc acum cateva piese grele, care au facut senzatie in trecutul apropiat. De aceea ar trebui sa ne bucuram de aceasta victorie (ca si de cea contra Tunisiei), chiar daca au fost obtinute la o diferenta de scor nu foarte mare. Sa invatam sa sa fim pragmatici si ne gandim in primul rand la rezultat, adica la cele doua puncte aduse de victorie. Felicitati fetelor!!!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Incident la metrou, în Capitală! Metrorex: „A fost raportată o urgență medicală”

Un incident a avut loc, vineri, la metrou, în București, circulaţia trenurilor fiind afectată temporar între Râul Doamnei şi Romancierilor, pe firul 1. S-a...

Umblă magazinele cu puiul vopsit? Cum putem verifica, la vitrină, dacă produsul a fost crescut natural

Aproape că s-a declanşat un scandal naţional după ce Preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC), Horia Constantinescu, a avertizat într-un mesaj transmis miercuri...
proger