AcasăSPORTHandbal: Romania - Croatia 27-28 Minunea a durat o repriza

Handbal: Romania – Croatia 27-28 Minunea a durat o repriza

Nationala feminina de handbal a Romaniei a parasit Campionatul Mondial din Brazilia, dupa ce a fost invinsa, cu 28-27, de Croatia, in faza optimilor de finala.

Schimbata in bine fata de meciurile din grupa, Romania a facut o prima repriza de exceptie in meciul din optimi cu Croatia si a avut 18-15 la pauza, dupa ce a condus ostilitatile mai bine de un sfert de ora.

In debutul reprizei secunde, Romania s-a distantat la patru goluri diferenta, 19-15, dar apoi a cazut fizic si Croatia a intors rezultatul.

Profitand de o intrerupere de mai bine de 10 minute, timp in care a cazut instalatia de iluminat din sala, Romania a avut o tresarire de orgoliu pe final si a condus cu 27-25 in minutul 55, dar elevele lui Radu Voina nu au mai gasit drumul spre gol si Croatia a intors iar rezultatul.

Este prima victorie obtinuta de Croatia impotriva Romaniei, in noua meciuri directe, dar o victorie care le asigura croatelor calificarea intre primele opt echipe ale lumii.

author avatar
Cristi Ionita
621 afisari

2 COMENTARII

  1. Am pierdut in final pe mana veteranelor (Varzaru si Amariei) ceea ce este un semnal pt. schimbarea generatiilor. Poate ca nu acum, dar sigur dupa Olimpiada.
    Aceasta eliminare nu este un dezastru, deoarece fara PATRU titulare (Cristina, Ionela, Paula si Paty) nu ajungeam la vreo medalie.
    Am un gust amar pentru ca totusi plecam cu mai multe infrangeri decat victorii, dar o echipa MARE si asta este echipa Romaniei ar trebui sa revina si sa lupte pentru locul I. Iar cum banul are si cealalta fatza, cu o echipa completa, sanatoasa, vom avea alti sorti la Londra.

  2. ce sorti sa mai ai bai hahalera cind au ajuns sa le bata oricine?mai las-o dreacului cu lalaiala asta mioritica;adevarul e ca aceeasi echipa ,comform jmecheriei rominesti,joaca si in campionat sub numele de oltchim,joaca si in liga campionilor sub acelasi nume,si joaca la europene,mondiale si olimpiada sub numele rominia;pai cum dreacului sa faca fata pe atite fronturi?si clacheaza peste tot,nu cistiga nimic si asta cu stiinta acestui jolijoker de gatu,slab conducator.Pai sa vedeti acu ce-o sa mai injure taranoiu de tadici;si n-are de ce?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger