AcasăSPORTHandbal: Oltchim - Zvezda 29-25 Campioana Romaniei pastreaza sanse la semifinale

Handbal: Oltchim – Zvezda 29-25 Campioana Romaniei pastreaza sanse la semifinale

Oltchim Ramnicu Valcea, campioana Romaniei la handbal feminin, a obtinut prima victorie din Liga Campionilor pe 2013, 29-25 cu puternica formatie rusa Zvezda Zvenigorod.

Oltchim si Zvezda s-au intalnit in Zavoi intr-un meci de totul sau nimic, ambele echipe avand cate doua infrangeri la activ, dupa primele doua etape.

Campioana Romaniei a inceput tare meciul si a controlat disputa in primele 20 de minute, dar cateva inexactitati in ambele faze, aparare si atac, au facut ca rusoaicele sa revina pe tabela inainte de pauza.

Zvezda chiar a reusit sa preia conducerea in partea a doua a jocului, 17-16, dar pe final, Katarina Bulatovic si Silvia Navarro au facut adevarate minuni si au adus victoria Oltchimului.

Muntenegreanca a fost cea mai buna marcatoare a meciului, cu 10 reusite, in timp ce Silvia Navarro a blocat cate mingi extrem de dificile, dand curaj apararii noastre.

In urma acestui rezultat, Oltchim este pe locul 3 in grupa si pastreaza sanse de calificare in semifinale, dar misiunea va fi in continuare una extrem de dificila pentru trupa danezului Jakob Vestergaard.

author avatar
Cristi Ionita
251 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger